Închide meniul

Ionel Dănciulescu nu vrea să audă de o revenire la roș-albaștri. "Sunt dinamovist adevărat, nu mă gândesc la vreo propunere de la FCSB"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2020, 16:28

Ionel Dănciulescu nu vrea să audă de o revenire la roș-albaștri. "Sunt dinamovist adevărat, nu mă gândesc la vreo propunere de la FCSB"

Profimediaimages

Ionel Dănciulescu o refuză pe FCSB

Chiar dacă este pe picior de plecare de la gruparea din Ștefan cel Mare, "Corbul" exclude posibilitatea de a lucra pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu, hotărât să o refuze pe FCSB

Dănciulescu a îmbrăcat tricoul marilor rivale din Liga 1, Steaua și Dinamo. Fostul atacant asigură că, din postura de oficial, nu va mai accepta o astfel de propunere. 

Indiferent că o să fiu sau nu o să mai fiu de la vară la această echipă, totuși este exclus să mă duc vreodată la FCSB. Am o relație ok și cu nea Gigi Becali, dar eu sunt dinamovist adevărat și voi rămâne dinamovist toată viața mea.

Îi respect mult prea mult pe cei din PCH că să pot să mă gândesc la o eventuală propunere de la FCSB, dar să o mai iau și în calcul. Nu este cazul absolut deloc despre așa ceva. Am petrecut câțiva ani frumoși acolo la ei, dar totul este trecut", a declarat Dănciulescu pentru Prosport

Dănciulescu a jucat 515 meciuri în campionatul României și a marcat 214 goluri. Are cele mai multe apariții în Eternul Derby, 35!

Reclamă

Directorul sportiv al câinilor a anunțat că își va scoate la licitație trofeele cucerite cu Dinamo. Fostul atacant face acest gest pentru a ajuta echipa să strângă banii necesari obținerii licenței pentru Liga 1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și