Închide meniul

Ionel Ganea, încă un atac la adresa "Regelui" Hagi! "Ar trebui să procedeze aşa cum a făcut cu Ianis"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 19:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Ionel Ganea, încă un atac la adresa "Regelui" Hagi! "Ar trebui să procedeze aşa cum a făcut cu Ianis"

Ianis Hagi, lăudat de o legendă de la Rangers

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

”George se află la primul an în Liga 1, nu are o experiență foarte mare și ar trebui susținut. Gică ar trebui să procedeze cu el așa cum a procedat și cu Ianis Hagi, cum a stat în spatele lui și cum l-a susținut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indiferent că a jucat prost sau bine. Și George e un jucător tânăr de viitor, cu calități foarte bune, trebuie doar susținut puțin mai mult de Gică”, a spus Ganea, pentru gsp.ro.

Contre între Hagi şi Ganea

În ultima perioadă, Ganea l-a mai criticat pe Gică Hagi. S-a întâmplat în timpul pandemiei, atunci când "Regele" nu i-a lăsat să plece acasă pe jucători.

”Importantă e sănătatea și viața omului, se mai gândește cineva la fotbal? Noi avem haos în spitale, se complică viața, nu mai reia nimeni niciun campionat, cu toate calculele din lume”, a declarat atunci fostul internațional.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și