Închide meniul

Ionuţ Lupescu a îmbrăcat tricoul Rapidului. Donaţie remarcabilă făcută de fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur!

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2020, 15:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Ionuţ Lupescu a îmbrăcat tricoul Rapidului. Donaţie remarcabilă făcută de fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur!

Facebook Rapid TV

Ionuţ Lupescu a îmbrăcat tricoul Rapidului

  • Ionuţ Lupescu, contribuţie pentru muzeul Rapidului
  • Tatăl lui, Nicolae Lupescu, este fost capion cu giuleştenii

Acesta le-a oferit alb-vişiniilor obiecte care au aparţinut tatălui său. Nicolae Lupescu a jucat timp de un deceniu pentru Rapid. A înscris 8 goluri în 244 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu, donaţie pentru muzeul Rapidului

"Mulţumesc pentru tricoul ăsta, chiar dacă eu sunt câine până la moarte. Sper ca, indiferent cine vine în conducerea Rapidului, în următorii 100 de ani, să aibă grijă de acest muzeu, să aibă grijă de aceste lucruri că altfel vin şi le iau înapoi.

Eu i-am cunoscut pe cei din generaţia lui tata, a Rapidului, pe care voi nu i-aţi cunoscut, eu i-am cunoscut. Ăsta e privilegiul meu, de a fi băiat de fotbalist", a declarat Ionuţ Lupescu pentru Rapid TV.

Reclamă

"Muzeul giuleștean prinde ușor, ușor viață, iar obiecte aparținând unei alte legende alb-vișinii vor merge către noul templu al Rapidului.

Reclamă

Prin amabilitatea lui Ionuț Lupescu, coordonator al departamentului tehnic UEFA, o parte dintre amintirile ce i-au aparținut tatălui său, marele Nicolae Lupescu, vor ajunge la muzeul noului stadion din Giulești.

Ionuț Lupescu, fost internațional, cu 74 de selecții pentru România, a acceptat să ne ofere și un scurt interviu în care a vorbit foarte frumos despre clubul nostru și despre perioada în care tatăl său încânta publicul giuleștean.

Una dintre lojele noului stadion al Rapidului va purta numele Nicolae Lupescu, în memoria fundașului ce a câștigat primul titlu de campion al clubului nostru, în 1967, dar și cel ce a reprezentat cu succes România la Campionatul Mondial din Mexic 1970", este anunţul făcut de Rapid pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”