Închide meniul

Ionuț Negoiță a atacat arbitrajele din Liga 1: "O mizerie!" Acuzații uluitoare de jocuri de culise: "Așa câștigi campionatul"

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2021, 9:54

Ionuț Negoiță a atacat arbitrajele din Liga 1: "O mizerie!" Acuzații uluitoare de jocuri de culise: "Așa câștigi campionatul"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Negoiță, dezlănțuit

  • Ionuț Negoiță urmărește în continuare Liga 1
  • A avut cuvinte dure la adresa arbitrajului

Ionuț Negoiță a fost patron la Dinamo timp de șapte ani, în perioada 2013-2020. Omul de afaceri e convins că "alb-roșiii" au fost cea mai dezavantajată echipă cât s-a aflat el la "cârma" clubului. După părerea lui Negoiță, arbitrajele din Liga 1 sunt o "mizerie".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță a criticat dur arbitrajele din Liga 1

"Ajungi la niște aspecte care nu țin de tine, cum ar fi arbitrajul. Ce faci? Investești, iar dacă arbitrajul e ostil, ce faci? N-ai voie să zici nimic, că imediat te bagă la comisii. Ei sunt Dumnezei. Când am intrat în fenomen, am simțit și arbitrajele, care sunt o mizerie.

Acum nu mai sunt în prima linie ca să fiu marcat direct, doar din ce văd la meciuri, sunt și acum. Erau și când eram. Se vedea și din statistici, Dinamo era cea mai dezavantajată echipă, dar, cu toate astea, n-am vrut niciodată să intru în jocul unora", a spus Ionuț Negoiță, la Digi Sport.

Reclamă

Cu Ionuț Negoiță la conducere, Dinamo a reușit să prindă podiumul în stagiunea 2016-2017. Este cea mai bună clasare a "câinilor" sub patronatul șefului de la Rin. Ultimii săi ani la club au fost umbriți de contra-performanțe, care au culminat cu ratarea play-off-ului sezoane la rând.

Ionuț Negoiță, atac la adresa campioanelor din Liga 1

Negoiță a "înțepat" echipele care au câstigat titlul în Liga 1 în ultimii ani. Fostul patron de la Dinamo e de părere că acestea au câștigat campionatul cu ajutorul arbitrajelor favorabile. Cere VAR de urgență în România. 

Reclamă

"Fără valoare nu poți să câștigi campionatul, dar trebuie să fii organizat pe toate planurile. Nu cred că cei care au câștigat în ultimii ani nu pot fi bănuiți că au stat cu mâinile în sân. Așa a fost întotdeauna, nu spun noutăți. Eu am stat cu mâinile în sân pentru că am sperat că lucrurile se vor schimba. Se pot compara dacă e mai bine sau mai rău ca înainte. Mi-e greu să zic, dar în niciun caz nu s-au schimbat lucrurile în bine.

Uitați-vă ce scandaluri sunt la fiecare etapă, mai ales în privința arbitrajelor. De ce nu s-a introdus VAR-ul până acum? Să fim serioși, pe bani se putea", a mai spus Ionuț Negoiță. 

Cu probleme financiare, dar şi sportive, "câinii" se află în acest moment pe poziţie retrogradabilă. Dinamo se află pe loc retrogradabil şi a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1. Ultima umilinţă pentru Dinamo a fost la Mediaş, acolo unde a fost învinsă de Gaz Metan cu 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”