Închide meniul

Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față! Ce spune despre negocierile cu spaniolii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 12:27

Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față! Ce spune despre negocierile cu spaniolii

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Negoiță încă n-a acceptat oferta spaniolilor

Ioan Andone a anunțat că spaniolii sunt gata să cumpere clubul și că au făcut rost de banii ceruți de Negoiță drept garanție. Finanțatorul nu are încredere în spusele fostului antrenor de la Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi». 

În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?", a declarat Negoiță pentru Gazeta Sporturilor

Ionuț Negoiță: "Există o colaborare bună cu suporterii"

Ionuț Negoiță a apreciat gesturile suporterilor din ultima perioadă. Aceștia au ajutat clubul să obțină licența prin programul Doar Dinamo București. 

"Există o colaborare mai bună și intensă cu suporterii. Ei au pus bani în ultima vreme pentru a se lua licență și au cumpărat și 10% din acțiuni. Ei și eu avem intenția ca Dinamo să rămână pe linia de plutire.

Reclamă

Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții. Nu am nicio garanție, doar pretenții și intoxicări", a mai spus Negoiță pentru sursa citată. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și