Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, anunţ şoc înainte de Dinamo – FCSB: "Încă susţin clubul!" Mesaj surprinzător pentru fanii acţionari: "Când voi încasa ceva din restanţe, voi face asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 15:35

Ionuţ Negoiţă, anunţ şoc înainte de Dinamo – FCSB: "Încă susţin clubul!" Mesaj surprinzător pentru fanii acţionari: "Când voi încasa ceva din restanţe, voi face asta!"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă

"Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN Grand Hotel, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii. Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt pași spre normalitate. Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E ușor să găsești o țintă în mișcare, unde să arunci cu săgeți!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenționați, dar nu puteam aștepta la nesfârșit până se hotărăsc. Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuțiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau!, că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai așteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero", a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro

Ionuţ Negoiţă mizează pe Dinamo în derby-ul cu FCSB

Ionuţ Negoiţă crede că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB. Omul de afaceri mai spune că Dinamo are forţa de a ajunge şi în playoff, deşi situaţia financiară este una dramatică. Fanii le-au promis o primă jucătorilor dacă vor câştiga derby-ul cu FCSB. 

Dinamo – FCSB? Eu zic că 2-0. Evident, mă voi uita la meci, mai relaxat decât atunci când eram la conducerea clubului, plăcerea e mai mare acum. Stresul și presiunea nu-mi ofereau momente să mă bucur de fotbal pe-atunci. Acum, sunt liniștit și pot să văd calm o partidă de fotbal.

Eu cred că Dinamo poate ajunge în play-off. E părerea mea, obiectivul e realizabil. Cel mai important e să se găsească soluții, să se ajungă la o formulă stabilă, de conducere și de finanțare, lucruri mai importante decât calificarea în play-off", a mai spus Negoiţă. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și