Închide meniul

Ionuț Negoiță, apărat de un oficial al lui Dinamo: ”Nu vinde clubul în orice condiții și oricui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 8:46

Ionuț Negoiță, apărat de un oficial al lui Dinamo: ”Nu vinde clubul în orice condiții și oricui”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Ionuț Negoiță, apărat de un oficial al lui Dinamo: ”Nu vinde clubul în orice condiții și oricui”

Prunea îl susține pe Negoiță și susține că această echipă nu poate fi vândută oricărui investitor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Negoiță nu va vinde în orice condiții și oricui. E o chestiune normală să vii cu niște garanții. Andone mi i-a prezentat pe spanioli ca pe niște oameni foarte serioși. Știu că Toni Curea este agent de jucători, nu îl cunosc foarte bine”, a declarat Prunea la PRO X.

Florin Prunea știe de ce Dinamo va fi în avantaj

Florin Prunea consideră că Dinamo are un avantaj odată cu reluarea Ligii 1, deoarece jucătorii străini au rămas în țară în cantonament alături de colegii lor.

”Cred că Dinamo este un caz fericit. Sunt cluburi care nu își mai pot aduce jucătorii înapoi, iar când îi aduce trebuie să stea două săptămâni în carantină. Cluburile care și-au respectat jucătorii și antrenorii vor avea de câștigat. Jucătorii trag mai tare când sunt liniștiți, când sunt mulțumiți”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Negoiță, detalii despre vânzarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a adus noi detalii despre stadiul negocierilor cu spaniolii. Finanțatorul lui Dinamo susține că momentan nu a ajuns la niciun acord cu aceștia.

Reclamă

"Dacă Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi».

În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?", a declarat Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Negoiță, apărat de un oficial al clubului Dinamo
  • Acesta crede că patronul nu poate vinde oricui echipa
  • Negoiță, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și