Închide meniul

Ionuț Negoiță, apel către LPF! ”Nu avem cum să retrogradăm cu acest lot”. Răspunsul lui Justin Ștefan

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2020, 5:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Ionuț Negoiță, apel către LPF! ”Nu avem cum să retrogradăm cu acest lot”. Răspunsul lui Justin Ștefan

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo are probleme mari

Finanțatorul din Ștefan cel Mare susține că, dacă nu ar fi existat situația specială adusă de Covid-19, echipa lui Mulțescu nu ar fi picat în liga secundă cu un asemenea lot. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță: Avem un lot valoros, nu avem cum să retrogradăm cu acest lot

”N-ar trebui să retrogradeze din punct de vedere fotbalistic. Într-adevăr, au fost ceva probleme cu acea perioadă de pauză, cu perioada de carantină, de stare de urgență, care ne-au scos din ritm.

Avem un lot valoros, nu avem cum să retrogradăm cu acest lot! În codițiile date, nu ar fi normal să se retrogradeze, că sunt condiții speciale”, a spus Negoiță, citat de Mediafax. 

Justin Ștefan: Dinamo nu poate fi programată!

Totuși, Liga nu vrea să audă de rugămințile lui Negoiță, iar echipa nu va fi programată pentru următorul meci, cel cu Hermannstadt. 

“Dinamo nu poate fi programată, clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentaţii tuturor televiziunilor, iar pe 30 vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele. La acest moment nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. 

Reclamă
Reclamă 4

Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate. Am avut o discuţie cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întrerupere a play-out-ului. Restul echipelor sunt cu rezultate negative”, a spus Ștefan.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și