Închide meniul

Ionuț Negoiță: ”Le-am făcut discount spaniolilor, doar să ia Dinamo mai repede!” Stadiul negocierilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2020, 16:44

Ionuț Negoiță: ”Le-am făcut discount spaniolilor, doar să ia Dinamo mai repede!” Stadiul negocierilor

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

"Sincer, cu tot respectul, este o cretinătate sfruntată. Le-am făcut toate poftele spaniolilor, ca să zic așa, în afară de mama, le-am dat tot ceea ce au vrut ca să aibă toate datele, documentele, totul ca să preia Dinamo! Restul ține de ei, nu mai ține de mine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă deranjează situația aceasta de fake news, fiindcă eu chiar am făcut discount pe datoriile intragrup, de la opt sute și ceva de mii la cinci sute și ceva de mii! Adică, pe românește, există cineva care face rău lui Dinamo prin lansarea unor astfel de informații, dar, probabil, cel care a spus, fiind beat, i s-a împleticit limba și a lansat o informație eronată", a spus Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuț Negoiță susține că le face discount spaniolilor pentru a vinde Dinamo

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde Dinamo pe un leu, dar datoriile totale ale clubului depășesc 3.000.000 de euro.

"Momentan, facem un ping-pong al negocierilor, fiindcă ei nu pot veni aici să discutăm direct, astfel că facem totul prin mail. De aceea pare totul mai complicat. Dar e rezolvabil. Se lucrează, e clar, dar până nu văd ceva concret, nu cred! În această situație, sunt Toma necredinciosul. 

Datorii nu au mai apărut, țin să-i liniștesc pe suporteri, opinia publică, v-am zis am făcut chiar discount, doar să preia Dinamo mai repede. Așteptăm să vedem ce decid cei din Spania, apoi vom vedea ce va mai fi. De două săptămâni le tot furnizează date, oamenii de la club care se ocupă de această situație", a adăugat Negoiță. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și