Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, lovitură devastatoare pentru Dinamo! Vrea să o dea afară din birourile de la RIN

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 16:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Ionuţ Negoiţă, lovitură devastatoare pentru Dinamo! Vrea să o dea afară din birourile de la RIN

Hepta

Dinamo, o nouă lovitură

Dinamo suferă pe toate planurile. Echipa lui Jerry Gane este pe locul 13 în Liga 1 și a pierdut usturător în ultimele etape: 0-2 cu Astra și 0-5 cu Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost anunțat că clubul are noi datorii, Dinamo a mai primit o lovitură. De această dată, din partea lui Ionuț Negoiță.

Negoiță o dă pe Dinamo afară din hotelul RIN

Potrivit playsport, Dinamo a fost somată de Ionuț Negoiță să părăsească actualul sediu al clubului, hotelul RIN. Dinamoviștii au timp până pe 3 martie să părăsească birourile din clădirea fostului acționar.

Conducerea administrativă a lui Dinamo avea sediul la hotelul RIN din noiembrie 2016. Dacă nu vor respecta ultimatum setat de Negoiță, "câinii" vor fi alungați în plină stradă.

Dinamo, lovitură după lovitură

Nu este singura lovitură primită marți de Dinamo. Florin Prunea a câştigat litigiul cu clubul din Ştefan cel Mare şi are de primit de la fosta echipă 40.000 de euro. 

Reclamă

"Dinamo a făcut apel, dar degeaba. E vorba despre salariile din octombrie până în iunie, plus cheltuielile de judecată, deci în jur de 40.000 de euro. Nu am cerut niciun leu în plus.

Eu sunt crescut acolo de mic, știu ce înseamnă clubul ăsta și m-a ajutat mult. Nu cred că se va pune problema ca Dinamo să nu ia licența din cauza mea. Repet, niciodată nu se va pune problema astfel”, a declarat Florin Prunea.

DDB speră să scape de toate datoriile până la data de 31 martie. În acest fel, clubul poate să-și depună dosarul pentru cupele europene. Dacă Dinamo va renunța la Europa, "câinii" au timp până pe 30 aprilie să se concentreze pe obținerea licenței pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru asta, Dinamo are nevoie de peste 800.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ionuț Negoiță o evacuează pe Dinamo de la RIN
  • Dinamo riscă să ajungă pe drumuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și