Închide meniul

Ionuţ Negoiţă rupe tăcerea şi îl face şi el praf pe Pablo Cortacero: "Datoriile au crescut. Nu au plătit nimic"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 13:48

Ionuţ Negoiţă rupe tăcerea şi îl face şi el praf pe Pablo Cortacero: "Datoriile au crescut. Nu au plătit nimic"

Mediafax Foto / Alexandru Hojda via Hepta

Declaraţii de ultimă oră făcute de Ionuţ Negoiţă

"Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi. Pe acțiuni am primit un leu. Către mine nu sunt datorii, doar cele pentru servicii din ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă: "Cortacero a fost singurul care a venit să cumpere Dinamo"

Avem mulți viteji din gură. Cortacero a fost singurul care a venit să cumpere. Practic, dacă nimeni de aici nu a vrut, iar băieții ăștia spanioli au venit cu 550.00 de euro, au venit cu Contra. Eu mă așteptam ca el să-i cunoască. Am crezut că se știu din Spania.

Nu cunosc ce potențial are Cortacero. Nu am detalii. Dar am bănuit că, dacă a adus banii ăia și a făcut echipă bună, lucrurile vor merge bine. 550.000 e sumă destul de mare. El a mai arătat niște bani în niște bănci de afară…", a spus Negoiţă, pentru gsp.ro. 

Pablo Cortacero: Eu sunt principalul vinovat pentru situaţia de la Dinamo

Dinamo se află pe marginea prăpastiei. Jucători neplătiţi cu lunile şi-au depus memorii şi au plecat din Ştefan cel Mare. Lucrurile au început să meargă rău şi în campionat, unde câinii roşii au pierdut ultimele două partide. Chiar şi aşa, ibericul dă din nou asigurări că problemele financiare se vor rezolva. 

"Eu sunt principalul responsabil pentru că banii nu au ajuns în club deocamdată. Că sunt o mulțime de oameni neplătiți din cauza mea. Sunt responsabil, dar Dinamo nu va intra în faliment. Nu se va ajunge în niciun faliment.

Reclamă

Eu am prezentat hârtiile conform cărora banii au ieșit din bancă la tribunal, am prezentat cine este în spatele meu din punct de vedere economic ca să vadă că nu am venit să băgăm clubul în faliment.

Am promis de multe ori și am greșit. Îmi asum asta. Au fost circumstanțe financiare foarte proaste, au fost întârzieri mari, s-au făcut lucrurile foarte prost, ăsta este adevărul, iar eu sunt primul responsabil.

Important este să intre odată banii, să fie toți plătiți la zi și asta e. Și se va plăti tot. Cei care au plecat, s-au făcut acorduri cu ei pentru ca să nu ne denunțe la FIFA", a declarat Pablo Cortacero

Reclamă 4 / 0/3

După primele 18 etape din această ediţie de Liga 1, Dinamo e pe locul 11, cu 19 puncte. "Câinii roşii" sunt la 7 lungimi distanţă de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și