Închide meniul

Ionuţ Panţîru a intervenit în războiul FCSB – CSA! Mesajul transmis după victoria cu CFR: "E mare oftica când câștigă adevărata Steaua!"

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 18:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Ionuţ Panţîru a intervenit în războiul FCSB – CSA! Mesajul transmis după victoria cu CFR: "E mare oftica când câștigă adevărata Steaua!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ionuţ Panţîru a intervenit în războiul FCSB - CSA

  • Panţîru a intervenit în războiul FCSB - CSA
  • Mesajul transmis după victoria la scor cu CFR

Fotbalistul FCSB a fost introdus pe teren la pauză, însă a fost oprit în momentul în care a vrut să intre pe gazon cu un lanţ de aur la gât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a fost remarcat de jurnalistul Cristian Scutariu, care l-a ironizat pe fotbalist la finalul meciului dintre FCSB şi CFR: "Suntem în 2021 și Panțîru a intrat cu lănțicu' de aur la gât pe teren. L-a trimis arbitrul să-l dea jos. Wow. Plasturi peste cercei îi mai lipseau. Și jambiere decupate la gambe", a scris realizatorul emisiunii "Națiunea Stelistă", pe Facebook.

Replica fotbalistului FCSB a venit în scurt timp. Acesta a agitat spiritele între suporterii împărţiţi în două tabere: "În primul rând este un lanț finuț cu o cruce și în al doilea rând nu arbitrul m-a trimis să-l dau jos! E mare oftica pentru dumneavoastră când adevărata Steaua câștigă, vă cred! Seară frumoasă", a răspuns Panţîru.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Victorie incredibilă în derby! Cea mai bună apărare, spulberată de vedetele lui Gigi Becali

FCSB a învins-o cu 3-0 pe CFR Cluj în etapa a 28-a din Liga 1. Toate golurile de pe Arena Naţională au fost marcate după pauză, de Olaru, Tănase şi Moruţan. Înaintea partidei, CFR avea cea mai bună apărare a campionatului, cu 12 goluri primite în 27 de meciuri.

Reclamă

FCSB este lider şi are 63 de puncte din 28 de meciuri, în timp ce rivala CFR Cluj are 60 de puncte. Echipa lui Toni Petrea mai are de jucat în sezonul regular cu Universitatea Craiova şi Sepsi, în timp ce formaţia lui Edi Iordănescu le va înfrunta pe Dinamo şi Universitatea Craiova.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter este ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”