Închide meniul

Ionuţ Radu, la FCSB! Gigi Becali pregăteşte bomba pe piaţa transferurilor. Ce salariu trebuie să achite finanţatorul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 10:21

Ionuţ Radu, la FCSB! Gigi Becali pregăteşte bomba pe piaţa transferurilor. Ce salariu trebuie să achite finanţatorul

Ionuţ Radu, portarul lui Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter / ProfimediaImages

Ionuţ Radu nu a mai apărat niciun minut din ianuarie 2020, de pe vremea când era împrumutat de campioana Italiei la Genoa. După o etapă nereuşită la Parma, unde nu l-a convins pe Roberto D'Aversa, a revenit la Inter. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Ionuţ Radu la FCSB

Aici, el este rezerva lui Handanovic şi, până la despărţirea Interului de portarul veteran, nu are şanse reale să prindă poarta nerazzurrilor. Astfel, conform sport.ro, salariul ar putea fi o mare problemă, în cazul în care Radu ar accepta să revină în ţară.

În cazul unui împrumut, Gigi Becali ar trebui să scoată din buzunare un milion de euro pe an, jumătate din venitul internaţionalului român cotat de transfermarkt.de la 7 milioane de euro. 

Ionuţ Radu poate fi inclus într-un schimb

Jucătorul de 23 de ani nu l-a convins pe Antonio Conte, iar antrenorul liderului din Italia i-a găsit deja înlocuitor. Este vorba de Marco Silvestri, de la Verona. Acesta ar putea fi adus drept variantă de rezervă pentru veteranul Samir Handanovic.

Potrivit Football Italia, Ionuţ Radu va fi inclus în tranzacţie. Va fi dat la schimb pentru aducerea goalkeeperului de 30 de ani. "Românul nu şi-a ascuns frustrarea că nu joacă", anunţă sursa citată.

Reclamă

Ultimul meci al lui Ionuţ Radu a fost pe 9 ianuarie 2020

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintre acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni tricolori. În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa "cruciaților".

Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ionuţ Radu e cotat la 7 milioane de euro
  • Radu nu a mai apărat din ianuarie 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și