Închide meniul

Istvan Kovacs, făcut praf de toată Oltenia după Chindia – Craiova 1-0! Verdictul specialistului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 5:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Istvan Kovacs, făcut praf de toată Oltenia după Chindia – Craiova 1-0! Verdictul specialistului

Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League

Istvan Kovacsm în timpul unui meci / Razvan Pasarica via Hepta

Istvan Kovacs a închis ochii la un fault clar asupra lui Andrei Ivan produs în careul Chindiei. Centralul a dictat, în schimb, penalty pentru gazde, spre disperarea oltenilor. Paul Papp ar fi lovit un adversar în propria suprafață de pedeapsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a irosit acel 11 metri, dar a dat lovitura cu 11 minute înainte de final. Ion Crăciunescu crede că Marinos Ouzounidis se va adresa chiar conaționalului de la șefia Comisiei Centrale de Arbitri, Kyros Vassaras.

Ion Crăciunescu: "Îi face Ouzounidis scrisoare lui Vassras în limba greaca?"

"Crezi că îi face Ouzounidis o scrisoare acum domnului Vassaras în limba greacă? Sau nu e supărat pe domnul Vassaras? L-or fi vorbit în Grecia de i s-a întâmplat asta? Poate sunt supărați. Eu nu vreau să pun gaz pe foc, dar este al doilea arbitru al țării, se bate cu Hațegan pentru primul loc", a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Istvan Kovacs este cel mai criticat arbitru din Liga 1. Gigi Becali nu mai vrea să audă de el la meciurile lui FCSB. Kovacs a pornit un scandal până și în Europa League!

"Ei au un mare defect pentru că n-are cine să-i învețe pe ei. Ăla care mai știe carte e prin Grecia. El (n.r.: arbitrul Istvan Kovacs) trebuie să se miște, să găsească o poziție foarte bună ca să vadă mingea. De ce crezi că a căzut așa? Păi cum să nu fie vinovat?", a adăugat Ion Crăciunescu.

Reclamă

După 0-1 cu Chindia, Craiova rămâne pe locul trei în Liga 1 și la patru puncte în spatele rivalelor FCSB și CFR Cluj. Cele două echipe au și un meci mai puțin disputat.

Marinos Ouzounidis: "Nu cred că nu a văzut penalty-ul la Ivan!"

Antrenorul grec nu s-a ferit să îl atace pe Istvan Kovacs. A alimentat şi mai mult scandalul iscat între FRF şi LPF, în privinţa introducerii sistemului VAR.

"Micile detalii fac diferenţa. Noi am avut un penalty clar! La Ivan a fost fault clar, nu cred că arbitrul nu a văzut asta! În schimb, am primit un gol uşor. Totuşi, nu pot să mă plâng de jucătorii mei, au încercat.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că suntem ok, construim bine, dar la finalizare s-au luat decizii proaste. Ştim ce probleme avem", a declarat antrenorul oltenilor.

A fost primul eșec pentru Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Antrenorul grec are două victorii (una în Liga 1 și una în Cupa României) o remiză și o înfrângere.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și