Închide meniul

Istvan Kovacs și-a găsit mașina spartă la finalul unui meci: “Sunt lucruri pe care nu le poți controla!”. Dezvăluirea arbitrului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 20:40

Istvan Kovacs și-a găsit mașina spartă la finalul unui meci: “Sunt lucruri pe care nu le poți controla!”. Dezvăluirea arbitrului

Istvan Kovacs poate arbitra finala Europa League sau Conference League

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei / Profimedia

Istvan Kovacs a vorbit despre dificultățile de care se lovesc arbitrii de-a lungul carierei lor. Centralul român, cu ecuson FIFA, a recunoscut că, la rândul său, a comis greșeli în timpul unor meciuri, iar pentru una chiar a fost pedepsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs și-a găsit mașina spartă la finalul unui meci: “Sunt lucruri pe care nu le poți controla!”

Kovacs a dezvăluit că “și-a găsit mașina spartă și zgâriată” după un meci în care prestația sa n-a fost cea mai bună.

“S-a întâmplat să mă trezesc cu maşina spartă şi zgâriată, sunt lucruri pe care nu le poţi controla. Peste erori se trece foarte greu. Asta diferă de la personă la persoană.

Sunt cazuri în care unii reuşesc să treacă peste şi continuă să aibă o carieră frumoasă, şi alţii care sunt retrogradaţi şi se lasă de arbitraj.”, a povestit Istvan Kovacs, pentru telekomsport.ro.

Istvan Kovacs nu se teme de greșeli: “Încerc să învăț din ele!”

“Încerc să invăţ din greşeli, să nu pun mare accent, să caut care a fost motivul pentru care am comis acea greşeală şi pe viitor să evit o poziţionare greşită.

Reclamă

Sau, dacă vorbim de decizii subiective, acolo e percepţia arbitrului la momentul respectiv, acolo este greu de schimbat ceva, dar dacă am luat o decizie pentru că nu am avut cea mai bună poziţie, da, atunci îmi reproşez.

Pentru că aş fi putut să fac mai mult ca să am un unghi deschis în care să iau decizia cea mai bună.”, a mai spus Istvan Kovacs.

Istvan Kovacs a fost delegat recent la meciul de lux dintre Barcelona și Napoli, scor 1-1, din Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Kovacs este unul dintre cel mai bine cotați oficiali români. Arbitrul de 37 de ani a condus peste 300 de meciuri din Liga 1 și primește în mod regulat delegări la partidele din cupele europene.

Antrenorul celor de la Napoli, Luciano Spalletti, a criticat uşurinţa cu care Istvan Kovacs a dat penalty pentru Barcelona, iar echipa sa a ratat o victorie uriaşă pe Camp Nou.

Istvan Kovacs, criticat de Luciano Spalletti după Barcelona – Napoli 1-1

Barcelona a evitat o înfrângere cu Napoli şi cu ajutorul lui Istvan Kovacs, în „16-imile” Europa League.

Arbitrul român a acordat penalty-ul din care Ferran Torres a egalat. Kovacs a consultat VAR-ul, însă nu a scăpat la finalul partidei de criticile lui Luciano Spalletti.

Acel penalty a fost inexistent. A atins mingea cu vârful degetelor, nici măcar nu a schimbat traiectoria balonului, iar poziția mâinii a fost naturală. Dacă și-ar fi dus-o la spate, i-ar fi limitat mișcarea. Rezultatul este corect, dar, repet, acela nu este penalty.„, a spus Luciano Spalletti, conform Gazzetta dello Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și