Închide meniul

„Îți bagi joci de el și îl umilești!” Atac dur la Mircea Rednic, după ce antrenorul a urlat în vestiar și și-a făcut praf jucătorii la TV: „Nu-l mai recunosc pe omul ăsta!”

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 23:27 / Actualizat: 28 octombrie 2021, 0:43

„Îți bagi joci de el și îl umilești! Atac dur la Mircea Rednic, după ce antrenorul a urlat în vestiar și și-a făcut praf jucătorii la TV: „Nu-l mai recunosc pe omul ăsta!

Mircea Rednic este antrenorul celor de la Dinamo

Mediafax Foto / George Filip

  • Florin Prunea, un nou atac la Mircea Rednic
  • Rednic l-a făcut praf pe Nica

Mircea Rednic a urlat în vestiar, iar la interviul acordat după partida cu FC Argeș a desființat mai mulți jucători. Printre cei criticați s-a aflat și Constantin Nica, jucător ce este considerat vinovat la golul doi marcat de FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea l-a atacat din nou pe Mircea Rednic și i-a luat apărarea lui Constantin Nica.

”Mircea Rednic e total schimbat, eu nu-l mai recunosc pe omul ăsta! Se vede că vorbește cu răutate la adresa jucătorilor. Toate conferințele lui de presă dinaintea meciurilor sunt lapte și miere și, după meci, îi desființează pe toți. Nu scapă niciunul!

Reclamă

Ce i-a făcut lui Nica, nu se poate. Păi, eu, acum, în locul lui Nica, să mai rup contractul cu Dinamo vreodată? Trei ani stau acolo după ce mi-a făcut Rednic! Îți bați joc de mine și de Țîră, mă trimiți la echipa a doua, după aia mă aduci înapoi și după meci mă faci iar zob și vrei să mă dai afară? Păi știi când plec de la Dinamo? După ce-mi dai și ultimul cent. Nu te comporți de maniera asta…

Îl trimiți la echipa a doua înainte cu două zile, îl lași la echipa a doua să-ți bați joc de el și să-l umilești, apoi îl bagi în teren. Știi de ce-mi pare rău de băiatul ăsta? Că n-a început rău jocul. A început bine jocul, dar a avut ghinion cu execuția aia a lui Latovlevici​”, a declarat Florin Prunea pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mircea Rednic și Florin Prunea, război total

Antrenorul celor din Ştefan cel Mare a fost acuzat pe tema comisioanelor pe care fiica sa le-ar lua de pe urma transferurilor făcute. Rednic nu s-a mai abţinut şi a dat de pământ cu Florin Prunea, cel care făcuse afirmaţii grave la adresa acestuia.

„Se spune că la Dinamo nu se plătesc comisioane, ba se plătesc! Este o singură persoană, un investitor privat care achită (n.r. – Marian Iuhasz), nu cum era înainte, de 10.000 – 15.000 de euro, cum a fost obișnuită Luana”, a acuzat Prunea.

Mircea Rednic nu a rămas dator şi i-a răspuns pe măsură lui Florin Prunea. Antrenorul vrea dovezi şi a spus că-l va da în judecată pe fostul portar. Chiar în Belgia, dacă în România nu i se va face dreptate.

Reclamă 4 / 0/3

„Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000 euro. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte. Putea să treacă pe la contabilitate, să vadă ce comisioane s-au dat, cine le-a luat.

Văd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie și demonstrează că fiica mea a luat 10.000 euro, eu vă spun acum că îi dau 100.000. Băi Prunea, ai posibilitatea de a câștiga niște bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 150.000 de euro îi dau! Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo.

Procesul cu el? Eu n-am văzut niciodată proces în care să nu audiezi martori, să-l decizi în urma unor articole! Sigur, am făcut recurs, și vom merge. Am bani, am timp, merg până mi se face dreptate. Sunt și cetățean belgian, dacă nu, îl dau în judecată și în Belgia! Nu poți să îi acuzi pe unii și pe alții fără dovezi. Domnule Prunea, vino cu hârtii, că ai fost președinte la Dinamo. Rednic a dat bani să luăm licența, dar tot el căpușează.

Îmi apăr imaginea. Nu e normal, dacă justiția nu o face, atunci o fac eu. Ce mai vreți mai mult? Vino, Prunea, și ia banii! Vreau să închei subiectul, Rednic și Luana nu au nevoie de comisioane”, l-a făcut praf Mircea Rednic pe Florin Prunea, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”