Închide meniul

Iuliu Mureşan a dezvăluit ce jucători vor mai veni la Dinamo. „Sunt dorinţele lui Mircea Rednic, au paşaport european!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 12:50

Reclamă
Iuliu Mureşan a dezvăluit ce jucători vor mai veni la Dinamo. „Sunt dorinţele lui Mircea Rednic, au paşaport european!

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo

Facebook FC Dinamo Bucureşti

„Puriul” îşi doreşte de urgenţă un fundaş dreapta, mai ales după ce şi-a făcut publică nemulţumirea. A cerut cu insistenţă şi un atacant, în condiţiile în care Robert Moldoveanu nu a înscris niciun gol şi a semnat ratarea anului în disputa cu UTA, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan a dezvăluit ce transferuri i-a cerut Mircea Rednic

A cerut un fundaş lateral dreapta şi un vârf, un număr 9. Îi are el (n.r. Mircea Rednic) pe cei doi jucători, sperăm să vină cât mai repede. Sunt dorinţele lui directe şi jucători cu un paşaport european. Nu au mai jucat în România„, a declarat Iuliu Mureşan la PRO X.

Şapte înfrângeri la rând a avut Dinamo, până la venirea lui Mircea Rednic. Seria neagră a fost întreruptă etapa trecută, când „câinii” au terminat la egalitate cu UTA.

Asta este de multe ori efectul şi scopul schimbării unui antrenor. Schimbarea făcută de noi cu Mircea Rednic e foarte bună. Prin 2 antrenamente şi multe discuţii individuale cu jucătorii din lot, a reuşit să se concentreze numai pe meci şi pe rezultat. Am fost aproape să câştigăm„, a mai spus preşedintele lui Dinamo.

Mircea Rednic, pregătit să aducă întăriri la Dinamo

„Puriul” a anunţat, după remiza cu UTA, că are nevoie urgentă de jucători. A şi anunţat de unde vor veni întăririle cu care speră să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.

Reclamă

(Reporter: Slăbuţ lotul?) Asta aţi văzut şi voi, normal că e slăbuţ. Plus transferurile care au fost făcute, jucători care te ajută şi nu te ajută. În afară de Torje şi Mirko care s-au integrat repede şi se vede că au făcut ceva în perioada asta în care stăteau să îşi găsească echipă, ceilalţi nu.

E imposibil să nu ai fundaş dreapta. Ok, îl ai pe Nica, dar în afară de Nica tu nu mai ai concurenţă. În echipa asta nu există concurenţă. Sunt obligat să aduc jucători! Trebuie să fim inteligenţi şi să aducem cel puţin trei jucători. Un atacant va veni luni din Franţa. Vor veni şi din Belgia, şi din Olanda. Eu am un obiectiv şi nu pot să mai aştept„, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Rednic a şi răbufnit în momentul în care a vorbit despre transferuri. „Nu există comisoane, să stea liniştiţi toţi cei care mănâncă rahat!”, a fost reacţia uluitoare a antrenorului de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și