Închide meniul

Iuliu Mureşan a recunoscut adevăratul motiv pentru care l-a demis pe Mircea Rednic. Picătura care a umplut paharul la Dinamo: „Nu se face aşa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2022, 18:11

Reclamă
Iuliu Mureşan a recunoscut adevăratul motiv pentru care l-a demis pe Mircea Rednic. Picătura care a umplut paharul la Dinamo: „Nu se face aşa ceva!

Iuliu Mureşan a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Mircea Rednic

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Iuliu Mureşan asigură că nu numai rezultatele dezamăgitoare înregistrate de echipă l-au făcut să îi grăbească plecarea lui Rednic. Picătura care a umpluse paharul a fost atunci când Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de antrenor. Atunci s-ar fi stricat atmosfera în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan a anunţat de ce l-a dat afară pe Mircea Rednic

Nu vreau să spun ce gândesc că nu e bine, dar oricum nu e ceva bun, nu se face aşa ceva. Din cauza asta nu au mers treburile la Dinamo sub Rednic pentru că aşa e el, şi d-asta am luat măsura pe care am luat-o şi eu i-am spus că era negativist. Şi au mai fost momente şi cu alţi jucători, nu doar cu Deian„, a spus Iuliu Mureşan pentru telekomsport.ro.

Dinamo a încheiat 2021 pe penultimul loc în Liga 1. A înregistrat numai trei victorii în 21 de etape şi are cu un singur punct mai mult decât Academica Clinceni. Flavius Stoican a fost numit, în locul lui Rednic, la gruparea din Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic a fost în conflict cu Deian Sorescu

La începutul lunii noiembrie, Puriul” a fost în scandal cu Deian Sorescu. Antrenorul „câinilor” a ținut să dezvăluie tot ce s-a întâmplat în vestiar.

După eșecul cu Gaz Metan Mediaș au apărut zvonuri că Rednic a fost aproape să se ia la bătaie cu Sorescu. Rednic neagă vehement! A recunoscut că a ridicat tonul la jucătorul său, la pauză, înainte să îl schimbe cu Moldoveanu. A avut apoi o discuţie individuală cu golgheterul lui Dinamo şi i-a cerut să plece într-o vacanţă cu prietena.

Reclamă
Reclamă

Mi-aș fi dorit ca Sorescu să vină să clarifice situația. Ce s-a întâmplat la Mediaș… că ne-am repezit, că ne-am înjurat, că ne-am luat de gât. Deci eu am martori… echipa, staff-ul tehnic, staff-ul medical, că nu a fost nimic adevărat. A fost o discuție normală la 2-0 pentru adversar. Am ridicat tonul în momentul în care el, de la ce i-am reproșat tactic, a început să spună despre problemele lui personale, care nu au nicio legătură cu meciul, cu ce s-a întâmplat pe teren.

De asta am ridicat puțin vocea. I-am spus: ‘Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Decât să te plimbi pe teren… nu-i ok’. De asta l-am și scos la pauză. Dacă ai probleme, e clar că nu ești 100%. Asta a fost la Mediaș și nimic altceva. Dacă, după ce am ieșit din cabină, enervat fiind, s-o fi repezit la vreo ladă, sau la ceva pe acolo, treaba lui.

Mircea Rednic: „Nu a fost nicio discuţie bărbătească”

Săptămâna asta, după meciul cu Sepsi, l-am chemat împreună cu staff-ul tehnic. Nu am mai făcut discuție individuală cu el. Suntem vreo 6 în staff-ul tehnic. A spus că am avut o discuție bărbătească. Nu ai cum să ai o discuție bărbătească cu un om care stă cu capul în pământ. Și-a cerut scuze și atât. Nu a fost nicio discuție bărbătească. Și-a cerut scuze față de mine și apoi față de jucători.

Reclamă

I-am spus, în condiții de astea trebuie să-ți iei 2-3 zile libere, chiar și o săptămână, să îți iei pritena și să pleci la mare, la munte, la Istanbul, du-te! Atât a fost. I-am spus că nu e ca o pedeapsă. A doua zi a venit la antrenament și nu a venit singur, asta m-a deranjat„, a declarat atunci Mircea Rednic.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și