Închide meniul

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Deian Sorescu. „Vorbește de alte lucruri, eu sigur am dreptate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 13:43

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Deian Sorescu. „Vorbește de alte lucruri, eu sigur am dreptate!

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Deian Sorescu

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Iuliu Mureșan, replică pentru Deian Sorescu: „Eu sigur am dreptate!”

„E greu să promovezi jucători tineri, avem mulți jucători foarte tineri. Trebuie să câștigăm următorul meci de acasă. Am emoții dacă vom putea debloca transferurile. Sperăm s-o facem cât mai curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul nu dă bani din urmă nimănui, Deian vorbește de alte lucruri! Nu știu dacă Deian are dreptate în ce spune, eu sigur am în ce zic și susțin eu. Fiecare dintre noi avem dreptate”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.

Deian Sorescu a fost integralist în ultimul meci al lui Dinamo în Liga 1. „Câinii” au fost învinși la limită de Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Pe plan personal, mijlocașul în vârstă de 23 de ani are un început excelent de sezon. Sorescu a marcat de 5 ori în primele 4 etape și este golgheterul campionatului.

Deian Sorescu, furios pe șefii lui Dinamo: “Poate sunt doar o marfă”

Deian Sorescu a răbufnit după Chindia – Dinamo 1-0. Vedeta “câinilor” a spus că nu a avut nicio discuție cu conducerea clubului. Sorescu se numără printre jucătorii care nu și-au primit banii de la club.

Reclamă

Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat că am vorbit. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos.

Îmi cer scuze tuturor colegilor de la celelalte echipe pentru că am reacţia asta, dar la cât a îndurat echipa în ultima perioada e ceva normal. Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă.

Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine. Fanii nu ştiu adevărul”, a declarat Deian Sorescu, la Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Șumudică ar fi oferit 600.000 de euro pentru Deian Sorescu, dar Dinamo ar fi refuzat. Cotat la 1,4 milioane de euro, Deian Sorescu joacă pentru Dinamo din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și