Închide meniul

Jerry Gane, dezvăluiri halucinante despre haosul din Ștefan cel Mare: "Dacă fanii mai întârziau o lună, Dinamo nu mai era programată la meciuri"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 18:51

Jerry Gane, dezvăluiri halucinante despre haosul din Ștefan cel Mare: "Dacă fanii mai întârziau o lună, Dinamo nu mai era programată la meciuri"

Hepta

Jerry Gane, după plecarea de la Dinamo

Jerry Gane și-a dat demisia de la Dinamo după 1-2 cu FC Argeș, în etapa a 27-a din Liga 1. Antrenorul de 49 de ani i-a lăsat pe "câini pe locul 14 în Liga 1 și fără victorie din luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am încercat să fac tot ce se poate. Mi-aș fi dorit să termin acest sezon cu băieții. Am făcut un pact cu băieții și am zis să rămânem. Implicarea fanilor din DDB a fost extraordinară, au fost corecți cu toți jucătorii, iar eforturile lor fantastice. Dacă mai întârziau o lună, Dinamo nu era programată la meciuri", a dezvăluit Jerry Gane, la Digi Sport.

Jerry Gane a rupt tăcerea după plecarea de la Dinamo

Jerry Gane a vrut să plece de la Dinamo imediat după umilința cu Viitorul, scor 0-5. Crede că elevii lui puteau să evite înfrângerea în meciul cu FC Argeș, ultimul pentru el pe banca "câinilor". Nu l-a uitat nici pe Pablo Cortacero!

"Spaniolii n-au dat niciun ban, nu s-a întâmplat nimic după promisiunile lor. Ei se cred niște victime și nu înțeleg de ce. Eu nu mai cred în ei! Am văzut presiunea suporterilor după ce am pierdut două-trei meciuri, am vrut să plec după eșecul cu Viitorul.

Cu FC Argeș, a doua repriză a fost a noastră. În momentele importante, am avut jucători accidentați și suspendați și am înscris foarte puține goluri și am suferit”, a mai spus Jerry Gane.

Reclamă

Ghoerghe Mulțescu a fost alesul membrilor DDB în locul lui Gane. "SMURD-ul" a pierdut primul meci oficial pe banca formației din Ștefan cel Mare, 0-1 cu codașa Poli Iași.

Jerry Gane, bilanț dezastruos la Dinamo

Jerry Gane a fost numit "principal" pe banca lui Dinamo pe 3 decembrie, după plecarea lui Cosmin Contra.

Gane a condus Dinamo în 18 partide. Bilanțul său este unul sub așteptări: 7 victorii, 8 înfrângeri și 3 remize. Cu el pe bancă, Dinamo a adunat 24 de puncte în Liga 1, a înscris 16 de goluri și a încasat 23.

Reclamă 4 / 0/3

"Câinii" n-au câștigat niciun meci în campionat împotriva formațiilor care ocupă acum locurile de play-off. Singurul succes important a lui Dinamo a fost victoria la limită cu FCSB din Cupa României, scor 1-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și