Închide meniul

Jerry Gane, pe "făraș"! Adevăratul motiv pentru care Dinamo vrea să-l dea afară: "S-a întâmplat după meciul cu Viitorul"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 6:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Jerry Gane, pe "făraș"! Adevăratul motiv pentru care Dinamo vrea să-l dea afară: "S-a întâmplat după meciul cu Viitorul"

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Ionel Gane, ca și demis de la Dinamo

Potrvit ProSport, Jerry Gane este ca și demis de la Dinamo. El mai are susținere doar de la trei oameni cu putere de decizie în DDB. Și jucătorii cer înlăturarea lui Gane, care a pierdut complet vestiarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia a fost luată imediat după umilința cu Viitorul din Liga 1. „Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, anunțat Peluza "Cătălin Hîldan" pe Facebook, după care a șters postarea.

Jerry Gane, ca și demis de la Dinamo!

Jerry Gane a pierdut controlul vestiarului în Ștefan cel Mare. Jucătorii lui Dinamo cer înlăturarea lui Gane cu orice preț. 

„Gane nu mai este dorit de jucători! Practic, el a pierdut complet vestiarul, s-a întâmplat după meciul cu Viitorul. Fotbaliștii i-au anunțat pe fani că își doresc un nou antrenor”, menționează sursa citată.

Nici staff-ul tehnic nu-l mai vrea pe Gane la Dinamo. Jerry Gane are salariul la zi, spre deosebire de colaboratorii săi. Acest lucru a stârnit revolte din partea membrilor staff-ului, care nu înțeleg de ce antrenorul principal a avut parte de un tratament diferit.

Reclamă

Doar trei oameni cu putere de decizie în DDB îl mai susțin pe Jerry Gane. Printre aceștia se numără Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului. 

Jerry Gane, bilanț dezastruos la Dinamo

Jerry Gane a fost numit "principal" pe banca lui Dinamo pe 3 decembrie, după plecarea lui Cosmin Contra. 

Până acum, Gane a condus Dinamo în 17 partide. Bilanțul său este unul sub așteptări: 7 victorii, 7 înfrângeri și 3 remize. Cu el pe bancă, Dinamo a adunat 24 de puncte în Liga 1, a înscris 16 de goluri și a încasat 21.

Reclamă 4 / 0/3

"Câinii" n-au câștigat niciun meci în campionat împotriva formațiilor care ocupă acum locurile de play-off. Singurul succes important a lui Dinamo a fost victoria la limită cu FCSB din Cupa României, scor 1-0.

 Dinamo a ajuns pe locul 14 în clasament. Doar Hermannstadt și Poli Iași stau mai rau decât echipa lui Jerry Gane. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și