Închide meniul

Jerry Gane şi-a dat demisia de la Dinamo, după al 7-lea meci consecutiv fără victorie: "Am făcut tot ce am putut"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 19:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Jerry Gane şi-a dat demisia de la Dinamo, după al 7-lea meci consecutiv fără victorie: "Am făcut tot ce am putut"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Jerry Gane şi-a dat demisia de la Dinamo

Jerry Gane şi-a dat demisia după Dinamo – FC Argeş 1-2. "Câinii" au ajuns la al şaptelea meci consecutiv fără victorie, iar tehnicianul şi-a anunţat despărţirea de gruparea din Ştefan cel Mare. Gane este de părere că echipa are nevoie de un nou antrenor, care să aducă rezultate în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un rezultat greu de gestionat. A fost ultimul meci. Eu mă opresc aici. E un moment, e nevoie de o schimbare. Am încercat în permanenţă. Rămân importante punctele. Imediat după meci, le-am transmis băieţilor. Dacă azi câştigam, da, rămâneam. Eu am făcut tot ce puteam.

Am încercat să fac tot ce am putut. Rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au fost supăraţi, nu am vorbit cu cei din DDB. Cine va veni, va aduce un alt suflu. Eu mi-am asumat când am venit că este o situaţie dificilă. Sunt rezultate care nu mă mulţumesc. Şi eu am trecut prin multe. Respect pentru cei din DDB şi pentru suporteri. Asta e viaţa antrenorului. Sunt multe de spus, dar e nevoie de o schimbare", a spus Jerry Gane.

Jerry Gane şi-a dat demisia după al şaptelea meci fără victorie

Jerry Gane a devenit antrenor principal la Dinamo în decembrie, după ce Cosmin Contra a decis să plece din cauza promisiunilor încălcate de Cortacero&co. Tehnicianul a bifat 18 meciuri, în care echipa a adunat șapte victorii, trei remize și opt înfrângeri.

În urma înfrângerii cu FC Argeş, Dinamo a rămas pe locul 14, cu 27 de puncte. În următoarea etapă, "roş-albii" au meci cu Poli Iaşi.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și