Închide meniul

Jucător dat afară de Dinamo, reacție șocantă: „La început aveam 20 de milioane salariu, voiam doar să comunice cineva cu mine”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 19:28

Jucător dat afară de Dinamo, reacție șocantă: La început aveam 20 de milioane salariu, voiam doar să comunice cineva cu mine”

Dinamo - Unirea Constanța, LIVE SCORE, 17:00

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Facebook

Jucător dat afară de Dinamo, reacție șocantă. Ștefan Fara, portar în vârsta de 21 de ani,  a prezentat motivele pentru care jucătorii  lui Dinamo au refuzat să se antreneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fara afirmă că nimeni din conducere nu a stat de vorbă cu ei, acesta fiind principalala cauză a nemulțumirii sale.

Jucător dat afară de Dinamo, reacție șocantă: „La început aveam 20 de milioane salariu, voiam doar să comunice cineva cu mine”

„Marți seara am vorbit cu domnul Iacob și ne-a spus că vine vineri sigur și ne spune ceva concret. Vineri nu a venit, dar nici sâmbătă. I-am transmis domnului Burcă că noi nu ieșim la antrenamente până nu avem niște răspunsuri. Apoi a venit și domnul Elias și a spus că nu înțelege de ce suntem așa agitați. Nu a fost nicio grevă. Nu ne-am antrenat pentru că nu a venit nimeni să stea de vorbă cu noi. A fost o decizie comună, ceva colectiv, n-a forțat nimeni pe nimeni.

La inceput aveam 20 milioane salariu la Dinamo, 400 de euro. Pentru reziliere am vorbit cu domnul Iacob și cu persoane de la firma care se ocupă de insolvență. Nu ni s-a spus de ce trebuie să reziliem, dar nici nu am cerut explicații. Mai aveam contract până în 2025”, a declarat Ștefan Fara pentru digisport.ro.

Florin Lovin, reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo: „Sunt foarte slabi!”

Florin Lovin, fostul jucător al FCSB-ului, a avut o reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo.

Reclamă

Zilele trecute, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, deoarece nu și-au mai primit salariile de două luni. Iar, miercuri, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit în termeni duri despre elevii săi.

Florin Lovin consideră normal faptul că jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, din cauza restanțelor salariale. Însă, în același timp, îi numește „foarte slabi”, deoarece nu și-ar fi depus memoriu.

„Ce se întâmplă la Dinamo e un alandala în toată forma, se întâmplă de mult timp asta. În cariera mea, eu am fost un jucător dificil pentru conduceri, mi-am cerut mereu drepturile salariale.

Reclamă 4 / 0/3

Consider că tipul acesta de greve e necesar la un moment dat. Şi noi am făcut la fel la Astra. Problema e când eşti minţit mereu.

El spune că le-a spus (n.r. că vor fi întârzieri la plată), dacă ei au fost de acord, ok. Dar daca ţi se zice săptămână de săptămână că vin banii şi nu vin, e o problemă.

Dar jucătorii sunt foarte slabi, toţi din România, şi nu depun memoriu. Întrebaţi la echipele cu probleme cine a depus memoriu. Nimeni probabil, doar în ultimă fază”, a declarat Florin Lovin, pentru orangesport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și