Închide meniul
VIDEO

Jucătorii de la Csikszereda și Sepsi au cântat imnul Ținutului Secuiesc și au fluturat steagul regiunii, în finala Cupei Elitelor U19

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2022, 18:04

Reclamă
Jucătorii de la Csikszereda și Sepsi au cântat imnul Ținutului Secuiesc și au fluturat steagul regiunii, în finala Cupei Elitelor U19

Sepsi și Csikszereda și-au disputat finala Cupei Elitelor U19

Jucătorii de la Sepsi și Csikszereda, pe stadionul Giulești, după finala Cupei Elitelor U19 / as.ro

Jucătorii de la Csikszereda și Sepsi au fluturat steagul Ținutului Secuiesc și au cântat imnul regiunii, pe stadionul Giulești, după finala Cupei Elitelor U19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Csikszereda a câștigat Cupa Elitelor U19, după ce a învins-o cu 1-0 pe Sepsi OSK în finală, prin golul marcat de El Sawy în minutul 20.

Jucătorii de la Csikszereda și Sepsi au cântat imnul Ținutului Secuiesc

Fotbaliștii de la Csikszereda au sărbătorit succesul din finala Cupei Elitelor fluturând steagul Ținutului Secuiesc, chiar sub privirile lui Răzvan Burleanu, aflat în tribunele stadionului Giulești.

Câteva momente mai târziu, jucătorii ambelor formații s-au aliniat și au cântat împreună imnul Ținutului Secuiesc. Fanii din tribune au scandat: „Ungaria! Ungaria!”.

În momentul când s-a intonat imnul României, doar trei jucători au reacționat, toți de la Sepsi. Restul au refuzat să se alăture momentului și nu au schițat niciun gest.

Reclamă
Reclamă

FRF: „Nu e nicio problemă!”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei tehnice din cadrul FRF, a comentat gesturile fotbaliștilor de la Sepsi și Csikszereda:

„Nu e niciun fel de problemă, am luat jucători la lot atât de la Csikszereda, cât și de la Sepsi. Oamenii sunt liberi să-și hotărască singuri soarta, așa și jucătorii se duc unde vor”.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și