Închide meniul

Jucătorii de la Dinamo au rupt tăcerea după ce au refuzat să joace amicalul cu Voluntari! "Ne întrebam când vor intra banii. Am vrut să ştim mai clar"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 19:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Jucătorii de la Dinamo au rupt tăcerea după ce au refuzat să joace amicalul cu Voluntari! "Ne întrebam când vor intra banii. Am vrut să ştim mai clar"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Jucătorii lui Dinamo aşteaptă banii promişi

Cu câteva ore înaintea partidei de pregătire, haita a intrat în grevă şi a cerut explicaţii. A fost nevoie de intervenţia lui Bogdan Bălănescu pentru a calma situaţia. Jucătorii vor reveni la antrenamente după ce vor primi o parte din restanţele salariale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore: Urmează să luăm un salariu, săptămâna viitoare 

"Mai multe nu am ce să spun, doar ce aţi văzut. N-a fost nicio ceartă, niciun scandal. Am discutat cu conducerea, toată lumea e fericită pentru că s-a ajuns la un numitor comun. Totul e în regulă. Sincer să spun, n-am mai luat salariul de trei luni. Urmează să luăm un salariu, săptămâna viitoare. 

N-aş vrea să comentez despre domnul Mihalcea, nu sunt în măsură. A înţeles situaţia şi totul a decurs ok. Am vorbit cu domnul Bălănescu, da. Nu ne-a dat detalii de genul acesta, ne-a promis că vor intra nişte bani săptămâna viitoare şi totul va fi în regulă. Noi să ne concentrăm pe meciul cu Chindia.

Până acum s-a ţinut de cuvânt. Până acum, tot ce ne-au promis, s-au ţinut de cuvânt. Dacă primesc banii, mă interesează de la cine-i primesc? (…) Până la urmă, mă bucur că s-a ajuns la un numitor comun. Da, da, am vorbit cu domnul Bălănescu, ne-a transmis că vom intra în şomaj tehnic. Am avut încredere. Rămâne să primim încă un salariu, cum au spus, iar lucrurile să continue.

Ne întrebam când vor intra banii. Am vrut să ştim mai clar. Am aflat, acum aşteptăm să se întâmple lucrurile aşa cum s-a promis", a spus Ricardo Grigore, la Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și