Închide meniul

Jucătorii de la FCSB, la pământ! ”Mbappe” Coman se teme chiar și de returul cu Dinamo! Mesajul pentru Man după transferul anunțat de Becali

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 19:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Jucătorii de la FCSB, la pământ! ”Mbappe” Coman se teme chiar și de returul cu Dinamo! Mesajul pentru Man după transferul anunțat de Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman, dezamăgit de jocul echipei sale

Asta după ce, în campionat, roș-albaștrii nu se regăsesc și au ajuns la 10 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un meci foarte bun, cred eu, dar dacă jucam în 11, altfel ne dozam efortul şi cred că puteam câştiga acest meci. Au fost ocazii foarte mari, cred că şi în 10 puteam câştiga, dar a fost un dezavantaj, pentru că e mai greu în 10, e mai mult de alergat, aşa că a fost un egal şi atât. Ne gândim doar la Cupă în acest moment.

Am vorbit cu Mister înaintea meciului, mi-a spus că o să joc 60 de minute. Am dat totul pentru echipă, am dat cât am putut azi. Din păcate, îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm şi golul 2, ca să luăm cele 3 puncte.

Echipa face meciuri foarte proaste, adică cu toţii suntem băgaţi în aceeaşi oală. Din păcate, nu reuşim să ne trezim. Nu ne regăsim, pot spune doar că avantajul pe care-l avem e în lupta la Cupă. A fost acel tur cu Dinamo, vine returul, trebuie să jucăm, să începem de la 0-0, pentru că altfel ne vom face singuri o partidă foarte grea. Am câştigat, dar nu se ştie niciodată. În fotbal, aţi văzut cum e. Conduci 1-0, iei roşu, 1-1 şi tot aşa. Conduci 2-0, te întorc 3-2", a spus Coman.

Mesajul lui Coman pentru Man

Gigi Becali a anunțat că Dennis Man va pleca într-un campionat mare din Vest, în următoarele 3-4 luni, iar Coman are un mesaj pentru colegul său din atacul roș-albaștrilor. 

Reclamă

”Îi doresc lui Dennis să facă pasul în străinătate, mai ales în Europa, pentru că cu toţii îi ştim calităţile, este un jucător foarte bun, un coleg la fel, aşa că eu cred că ar face faţă în Europa", a adăugat ”Mbappe”.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa Vezi toate știrile
Citește și