Închide meniul
Video

Jucătorii din Liga 1 scapă de izolarea la domiciliu. Propunerea care poate grăbi reluarea meciurilor în România!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 17:45

Liga Profesionistă anunță că doar șase echipe au condiții să-și țină jucătorii în carantină la baza de antrenament: CFR Cluj, Dinamo, FCSB, Craiova, Mediaș și Clinceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se grăbește reluarea Ligii 1

Jucătorii au scăpat de izolarea la domiciliu și pe 15 mai pot intra direct în cantonamentul…carantină. Fotbaliștii vor fi testați la intrare și la ieșire.

"Avem unde sa cazăm jucătorii la stadion, avem camere ok. Suntem de acord cu acest cantonament", a declarat managerul lui Academica Clinceni, Sorin Paraschiv, pentru AntenaSport.

Se găsesc soluții și pentru ceilalți. Patronul lui FC Botoșani nu își face griji.  

"Toţi într-un hotel şi acolo vor fi izolaţi de toată lumea şi între ei, bineînţeles", a reacționat și Valeriu Iftime.

Reclamă

Gică Popescu a fost printre puținii care s-au declarat nemulțumiți. A anunțat că pentru Viitorul ar fi pierderi de 300.000 de euro.

"Ceea ce este cel mai important, în momentul de fața, este ca jucătorii noștri să își poată relua antrenamentele", a fost mesajul transmis de Răzvan Burleanu.

"Și ce se întâmplă dacă unul dintre ei va lua acest virus? Trebuie să oprești tot campionatul iar!", a punctat Mircea Bornescu.

Reclamă 4 / 0/3

”Pregătirea sportivilor de performanță în cantonamente strict supravegheate organizate în cadrul unor centre dedicate izolate față de exterior pe toată perioada pregătirii, cu testarea pentru COVID-19 la intrarea și ieșirea din cantonament, verificarea zilnică a stării de sănătate de către medicul echipei și asigurarea în cadrul centrului a întregului personal auxiliar necesar funcționării”, este o recomandare făcută de MAI. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și