Închide meniul

Jucătorii lui Dinamo, amânaţi şi de fani! Când va intra prima pentru victoria cu Viitorul. Dezvăluirile făcute de Contra

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 30 noiembrie 2020, 16:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Jucătorii lui Dinamo, amânaţi şi de fani! Când va intra prima pentru victoria cu Viitorul. Dezvăluirile făcute de Contra

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii lui Dinamo vor fi premiaţi de suporteri cu 14.000 de euro

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a recunoscut că mai mulţi suporteri au mers în cantonamentul de la Săftica. Acesta a declarat că situaţia este dramatică pentru familiile angajaţilor de la club şi că jucătorii fac chetă ca să îi ajute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Jucătorii vor primi 14.000 de euro de la fani"

"Suporterii au venit astăzi pentru că au strâns acea sumă, au vândut bilete virtuale pentru meciul de Cupă. Au venit să le spună jucătorilor că vor primi 14.000 de euro, iar banii vor ajunge miercuri.

Împărţit la 28 de jucători nu e o sumă foarte mare, dar după trei luni de zile… hahaha… pe unii îi ajută. Băieţii vor strânge şi pentru angajaţi. 

Spuneau şi jucătorii că e un paradox că probabil singurii bani pe care îi vor lua sunt cei 14.000 de euro. Asta înseamnă aproximativ 400 de euro de persoană, de jucător", a spus Contra la Digi Sport.

Fanii lui Dinamo l-au alungat pe Rufo Collado

Directorul sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a spus că a fost ameninţat de fanii care au pătruns la Săftica. Contra susţine că nu a fost martor la dialog. 

Reclamă

"Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec. Ce vină am eu? Sunt doar director sportiv, nu investitor. Sunt foarte mândru de echipa pe care am construit-o ca o fundație pentru viitor.

Nu renunț! Am muncit să construiesc un mare prezent și, sper, viitor pentru această echipă, am planuri mari, dar nu sunt eu responsabil pentru întârzierea banilor. Știe și Pablo Cortacero situația", a spus Rufo Collado.

Contra spune că Dinamo încă nu are medic

Contra a vorbit şi despre situaţia periculoasă, la propriu, la Dinamo. După ce a plecat echipa medicală, directorul sportiv Rufo Collado a trimis un asistent medical în loc de medic.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu e calificat să facă anumite lucruri. Responsabilitatea e a mea dacă se întâmplă ceva", a mai spus Contra. 

Recomandări
  • De ce au mers fanii lui Dinamo în cantonamentul de la Săftica
  • Contra: "Nu avem medic! Avem un asistent medical"

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și