Închide meniul

Jucătorul care se retrage după un singur meci la Dinamo! Motivul deciziei drastice

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 6:19

Jucătorul care se retrage după un singur meci la Dinamo! Motivul deciziei drastice

Hepta

Probleme la Dinamo

Din cauza vârstei sale înainte, Akpala se gândește serios să renunțe de tot la fotbal după această accidentare, scrie GSP. Nigerianul a suferit o ruptură a tendonului ahilean. Procesul de recuperare este unul lung și complicat, iar Akpala e gata să spună adio fotbalului, ținând cont și de perioada modestă din ultimele sezoane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joseph Akpala s-a accidentat și se lasă de fotbal

Akpala n-a făcut parte din lotul lui Dinamo în ultimele două meciuri. Singura sa apariție în tricoul "câinilor" a fost împotriva Academicii Clinceni, scor 1-3, în ultima etapă din sezonul regulat. Nigerianul a jucat atunci 21 minute.

Akpala n-a mai disputat un meci oficial de 13 luni înaninte să ajungă la Dinamo. Ultimul gol l-a marcat tocmai în decembrie 2019, pe vremea când juca la Oostende. 

Akpala a ajuns să valoreze 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În septembrie 2009, pe când avea 23 de ani și juca la Club Brugge, nigerianul era cotat  la 4,5 milioane de euro. 

Printre alte echipe din CV-ul său se numără Werder Bremem, Charleroi sau Karabukspor. Akapa era liber de contract din iulie 2020 înainte să semneze cu Dinamo în aprilie 2021.

Reclamă

Josep Akpala, desființat de Cornel Dinu

Singurul său meci la Dinamo a stârnit reacții vehemente. Cornel Dinu, fosta glorie din Ștefan cel Mare, a avut un discurs manifest la adresa nigerianului.

"Nu înțeleg cum a putut spune Gigi Mulțescu că «Alpaca» ăsta (n.r- Josph Akpala) este bine pregătit fizic și se poate conta pe el. O caricatură de jucător cum este acest «Alpaca», Akpala! O rușine. Cu 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată, alpaca asta de Akpala, pe timpuri, nu putea să intre, la tonajul pe care îl etalează când pășește, nici pe poarta principală de la Apaca!", a spus Cornel Dinu, după Dinamo – Academica Clinceni 1-3. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și