Închide meniul

L-a făcut mândru pe Gigi Becali! Unul dintre titularii lui FCSB a refuzat transferul în Franţa! Ce echipe l-au dorit

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 5:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

L-a făcut mândru pe Gigi Becali! Unul dintre titularii lui FCSB a refuzat transferul în Franţa! Ce echipe l-au dorit

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valentin Creţu a ales FCSB în locul unor dueluri cu Mbappe şi Neymar în campionatul Franţei

Dacă nu semna o nouă înţelegere, Creţu ar fi devenit liber de contract la vară. El putea negocia cu alte echipe încă din ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Creţu, dorit de Metz şi Dijon 

Două echipe din Franţa au vrut să profite de situaţie. Metz şi Dijon s-au interesat de fundaşul român, scrie gsp. La Dijon, Creţu ar fi putut juca alături de un alt român, internaţionalul de tineret, Mihai Dobre.

Gigi Becali s-a mişcat mai repede şi i-a propus un nou contract. Creţu are asigurat un salariu de 120.000 de euro pe sezon.

Creţu, un nou contract la FCSB, în locul duelurilor cu Mbappe şi Neymar

În locul unor dueluri cu Mbappe şi Neymar, Creţu va putea juca la FCSB până în 2023. 

”Sunt un tip ambiţios, am avut multe probleme de-a lungul vieţii, dar am acceptat şi am început să-mi schimb din defecte, să le reglez, am învăţat foarte multe lucruri de la viaţă şi sunt conştient unde sunt, îmi ştiu puterile acum, chiar sunt capabil să joc 3-4 ani lejer, la un nivel înalt. 

Reclamă

Îmi doresc să continui cu Steaua, să iau campionatul, să luăm Cupa, Supercupa, să câştig tot şi să rămână din fotbaliştii care sunt acum la FCSB, pentru că sunt foarte talentaţi şi foarte buni", a spus Creţu pentru FRF TV.

Fundaşul dreapta în vârstă de 31 de ani tocmai a debutat la echipa naţională în amicalul cu Belarus. Creţu a intrat în minutul 70 al meciului câştigat cu 5-3 de tricolori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Unul dintre jucătorii lui FCSB, dorit în Ligue 1
  • Cum l-a convins Gigi Becali să rămână la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și