Închide meniul

"La Săftica nu sunt bani de pâine!" Preşedintele lui Dinamo, ameninţat de fani. "Să nu venim noi să-ţi dăm jos eşarfa de la gât!"

Mihai Ispas Publicat: 21 noiembrie 2020, 6:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

"La Săftica nu sunt bani de pâine!" Preşedintele lui Dinamo, ameninţat de fani. "Să nu venim noi să-ţi dăm jos eşarfa de la gât!"

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures via Hepta

Suporterii lui Dinamo l-au ameninţat pe preşedintele clubului, Dorin Şerdean

  • Fanii lui Dinamo vor să strângă bani de mâncare pentru jucători
  • "Săpaţi groapa clubului, dar să nu cădeţi voi în ea!", i-au ameninţat fanii pe conducători

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au avut o reacţie dură la adresa preşedintelui Dorin Şerdea, la finalul partidei câştigate de Dinamo, 3-0 cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dă jos eşarfa aia de gât, să nu venim noi să ți-o dăm jos"

"Dă jos eşarfa aia de gât, să nu venim noi să ți-o dăm jos. Și să nu te mai vedem cu eșarfă cu Dinamo! Cum îți permiți să pângărești acest nume și aceste culori?! Cum îți permiți să-ți bați joc de suporteri și de jucători?! Cum îți permiți să minți în fiecare zi că ești în grafic cu plățile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?!", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hîldan". 

Fanii "câinilor" au confirmat declaraţiile lui Contra, care a spus că echipa nu are bani nici măcar de pizza.

Reclamă

"Nici nu vă imaginați ce am găsit la Săftica! Angajații de acolo nu sunt plătiți de luni de zile. Vorbim de oameni care supraviețuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz. Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. (…) Nu avem altă șansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători.

Tu și spaniolii aduși de tine sunteți săpaşii lui Dinamo! Pentru că voi săpați groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeți voi înșivă în ea. Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunți numele Dinamo", i-au mai transmis suporterii dinamovişti lui Dorin Şerdean.

Reclamă

Dorin Şerdean: "Faliment, nu. Poate fi cel mult o altă insolvenţă"

Preşedintele lui Dinamo a spus că nici el nu a fost plătit. Şerdean a recunoscut că echipa din Ştefan cel Mare ar putea intra din nou în insolvenţă, cum s-a mai întâmplat în 2014.

"Nu pot să neg că nu sunt nişte întârzieri legate de salarii. Suntem în grafic cu plăţile stringente legate de relaţia cu Federaţia. Nici eu nu sunt fericit că nu am primit banii la timp, dar ce să fac? Trebuie să se termine şi situaţia asta. Avem un deadline pe 30 noiembrie, trebuie să corespundem cu fair-play-ul financiar. Poate fi, cel mult, o altă insolvenţă. Faliment, nu", a spus preşedintele Dorin Şerdean, după victoria cu Voluntari, scor 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Anton: "Avem familii. Facturile nu se plătesc cu promisiuni"

Jucătorii lui Dinamo le-au mulţumit suporterilor, cărora le-au dedicat prima victorie după şapte etape.

"Avem familii, iar facturile nu se plătesc cu promisiuni. Suntem oameni şi normal că avem preocupări. Singurul lucru în care credem suntem noi, cu oamenii de la Săftica. În momentele în care suntem noi, ei ne-au arătat suportul. Au fost aseară în cantonament, au încercat să ne calmeze. Ne-am dorit victoria mai mult decât oricât pentru ei", a spus Paul Anton.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani