Închide meniul

"Lampard de România", mesaj clar pentru Toni Petrea după Viitorul – FCSB 2-2: "Poziţia mea e acolo!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 19:36

"Lampard de România", mesaj clar pentru Toni Petrea după Viitorul – FCSB 2-2: "Poziţia mea e acolo!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ovidiu Popescu

Viitorul – FCSB s-a terminat 2-2, iar echipa lui Toni Petrea a ratat şansa de a se despreinde la 3 puncte de CFR Cluj şi la 6 puncte de Universitatea Craiova. Ovidiu Popescu a contribuit din plin la autogolul lui Dussaut, el fiind cel care a centrat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Ovidiu Popescu i-a transmis lui Toni Petre care e postul pe care se semte cel mai bine. 

"Un meci ca oricare altul, pe un teren bun, pe jumătate, pe cealaltă jumătate îngheţat. Am centrat, nu ştiu dacă mi se pune şi mie golul. Am fost conduşi cu 1-0 şi am întors scorul, am avut momente bune de joc, am întors scorul, trebuia să ţină de rezultat. 

Nu ştiu dacă mai tineţi minte, la Steaua am fost folosit fundaş dreapta de domnul Reghecampf. Poziţia mea e de mijlocaş central, dar dacă antrenorul vrea să apeleze la mine să joc fundaş dreapta, de ce să nu joc? Pentru mine e foarte bine, am de învăţat lucruri noi, dar nu e ceva nou în momentul de faţă, am mai jucat, am repere, ştiu ce trebuie să fac", a spus Ovidiu Popescu la Digi Sport. 

Viitorul – FCSB 2-2. Primele puncte pierdute de echipa lui Petrea în 2021

Viitorul şi FCSB au dat-o la pace, scor 2-2. Echipa lui Toni Petrea a ratat ocazia de a se distanţa la 3 puncte de CFR Cluj şi şase faţă de Universitatea Craiova.

Reclamă

Partida de la Ovidiu a fost una extrem de spectaculoasă. Gazdele au deschis scorul prin Cosmin Matei, din penalty.

FCSB a egalat prin Tănase, din penalty. Echipa lui Toni Petrea a preluat conducerea după autogolul lui Dussaut. Peste numai 3 minute, Viitorul a egalat prin şutul deviat al lui Ely Fernandes.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și