Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Lămuriri în cazul accidentării lui Panțîru! Ce se întâmplă cu cariera fundașului de la FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2021, 8:53

Lămuriri în cazul accidentării lui Panțîru! Ce se întâmplă cu cariera fundașului de la FCSB

Ionuţ Panţîru, fundașul lui FCSB

Instagram / Ionuţ Panţîru

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
    Bogdan Codorean a fost invitat la AS.ro LIVE

Lămuriri în cazul accidentării lui Panțîru. Bogdan Codorean a anunțat faptul că fundașul FCSB va putea să își continue cariera. Unul dintre preferații lui Becali, Panțîru s-a accidentat după un contact cu colegul său Adrian Șut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lămuriri în cazul accidentării lui Panțîru

Totuși, doctorul Codorean susține că problema lui Panțîru este destul de gravă și poate dura foarte mult. „Ştiu care este problema lui Panțîru, dar nu pot să o discut. Este o problemă gravă și care poate să dureze mult. Nu se pune problema să se lase„, a anunțat Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Panțîru, mesaj de pe patul de spital

Panţîru s-a operat cu succes şi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, chiar de pe patul de spital. Patronul FCSB nu s-a uitat la bani şi-a la trimis la o clinică privată din Italia.

Reclamă

Operația a decurs foarte bine. Se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza! Vreau să îi mulțumesc in primul rând domnului Gigi Becali, care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume.

Mulțumesc clubului FCSB, care a fost alături de mine, staff-ului medical, care a lucrat extraordinar de bine și rapid, pentru că nu am simțit absolut nicio durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat) și, nu în ultimul rând, familiei, care a fost alături de mine la orice pas.

Reclamă

Le mulțumesc și prietenilor (inclusiv suflării roș-albastre) care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică. O să mă întorc mai puternic! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot„, a scris Ionuț Panțîru pe Instagram, în urmă cu două luni.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului