Închide meniul

"Lasă, mă, antrenorul ăla!" Becali, pus la zid după ultimele rezultate de la FCSB. "Vrei locul doi? Ia locul doi" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Lasă, mă, antrenorul ăla!" Becali, pus la zid după ultimele rezultate de la FCSB. "Vrei locul doi? Ia locul doi" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Miriuţă îl avertizează pe Becali că ar putea pierde un nou titlu dacă se mai bagă la echipă. Chiar și după aceste insuccese, FCSB a rămas pe primul loc în campionat, dar a fost egalată la puncte de CFR. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FCSB a jucat bine, a avut rezultate, apoi a venit prima înfrângere și au început schimbările. Pe Oaidă mai trebuie să-l pună portar, că-n rest l-au plimbat pe toate posturile.

Lasă, mă, antrenorul ăla, pe Toni Petrea! Am văzut ce schimbări s-au făcut, nu se poate așa, cu câte trei schimbări la pauză. Așa, din cauza asta nu vor câștiga campionatul. 

Știe toată lumea cine conduce acolo și cine a ordonat schimbările. Normal că nu-s logice schimbările. Vrei locul doi? Ia locul doi. CFR se duce iar în cupele europene, tu ia locul doi", a răbufnit Vasile Miriuţă la Look Sport

Miriuţă: "FCSB are nevoie de un număr 9"

Vasile Miriuţă susține că FCSB are nevoie de un număr 9 și dă exemplu echipele mari din Europa. 

Reclamă

"Trebuie și atacant la FCSB, mă ia durerea de cap cu asta cu nouă fals. Toate echipele mari din Europa au atacanți clasici. Altfel, nu ai șanse", susține Miriuţă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și