Închide meniul

Laszlo Balint şi-a dat demisia de la UTA! 3 variante pentru înlocuirea antrenorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 15:16

Laszlo Balint şi-a dat demisia de la UTA! 3 variante pentru înlocuirea antrenorului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laszlo Balint/ Hepta

Decizia lui Balint vine după nemulţumirile adunate în ultima perioadă de antrenor. Prima oară, Alexandru Meszar şi Bogdan Apostu au reuşit să îl ţină la echipă. Rămâne de văzut dacă scenariul se va repeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint şi-a dat demisia de la UTA

Este un moment pe care nu ni-l doream să se întâmple acum şi mai ales în acest mod. Ţelul nostru comun ar fi trebuit să facă această călătorie împreună mult mai lungă. Din păcate fotbalul este un fenomen imprevizibil şi de multe ori nedrept, aduncându-ne în situaţia ca uneori să alegem tratamente dureroase pentru a preîntâmpina o acutizare a bolii. Pentru UTA, Laszlo Balint va rămâne antrenorul alături de care am reuşit promovarea şi apoi consolidarea în prima ligă. Nu vom uita niciodată faptul că la venirea sa la Arad, echipa nu avea nicio perspectivă de promovare, iar atmosfera din jurul ei devenise una de resemnare şi chiar dezinteres.

Priceperea sa tactică, ambiţia şi mentalitatea sa de învingător ne-au transformat în doar câteva săptămâni într-o forţă a campionatului, ne-au readus în prim planul fotbalului românesc, dar mai ales a reaprins scânteia spiritului utist. Despărţirea noastră este un sacrificiu făcut de ambele părţi tocmai pentru a nu periclita rezultatul muncii sale. Însă continuăm să avem încredere în calitatea profesională şi umană a lui Laszlo Balint, aşa cum nu ne îndoim că şi UTA va rămâne un reper important în cariera sa de antrenor, inclusiv din punct de vedere sentimental. Îi dorim mult succes pe mai departe şi îi mulţumim pentru toată munca sa la UTA!„, se arată în comunicatul clubului arădean, conform news.ro.

Citește și:

Laszlo Balint, în pragul disperării: ”Mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia!”

Etapa trecută, după eșecul cu Gaz Metan, scor 0-1, antrenorul a vrut să își dea demisia. Informația a fost dezvăluită de Bogdan Apostu, apropiat al celor de la UTA Arad. Alexandru Meszar, conducătorul ”Bătrânei Doamne”, nu a fost de acord.

Nu e în pericol postul lui Balint. Vă spun în premieră. După meciul trecut, când a fost înjurat de unii dintre suporteri, Balint mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia. Meszar nu a vrut să audă de așa ceva, pentru că echipa joacă și a avut ghinion”, a declarat Bogdan Apostu.

Reclamă

Laszlo Balint se afla de doi ani şi jumătate la UTA, fiind cel mai longeviv antrenor din Liga 1. În locul său, arădenii au de ales între Leo Grozavu, Ionuț Badea și Mihai Teja, susţine gsp.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și