Închide meniul

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi: „S-au plâns că au stat la 4 stele și nu la 5”

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 20:57

Reclamă
Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi: S-au plâns că au stat la 4 stele și nu la 5”

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi. Patronul covăsnenilor a vorbit despre criza de la echipă, care a pierdut în mod surprinzător o partidă din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 2-a a Cupei, deținătoarea trofeului a fost învinsă de Corvinul Hunedoara. „Echipa de sub furnale”, care este o nou promovată din Liga a 2-a, a câștigat duelul de pe stadionul „Michael Klein” cu scorul de 1-0.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi. Ce a spus despre criza de la echipa sa

După partida din Cupă, patronul celor de la Sepsi a dezvăluit o situație incredibilă întâmplată la Hunedoara. Potrivit lui Laszlo Dioszegi, jucătorii s-au plâns de condițiile de cazare din deplasare și au acuzat faptul că au stat doar la un hotel de 4 stele și nu la unul de 5!

Totodată, patronul covăsnenilor a anunțat faptul că nu permite astfel de întâmplări la echipa sa și a menționat faptul că va purta o discuție cu jucătorii nemulțumiți.

„Aşa am auzit că există o problemă şi între jucători, încerc să vorbesc mâine cu ei să văd despre ce e vorba. Nu se înţeleg jucătorii. Aşa se aude. Nimeni nu mi-a zis clar, dar asta mi-au dat de înţeles.

Reclamă

Am auzit lucruri nefireşti, că de ce am dormit în Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele. Unii jucători… Nu mi se pare normal. Noi am dat condiţii de primele cinci echipe din prima ligă şi nu mi se pare normal ca jucătorii să aibă asemenea discuţii.

Am auzit că unii sunt nemulţumiţi de hotel, că atunci când ceva merge bine în loc să se ocupe de fotbal se preocupă de altele. E un lucru pe care nu-l permitem la Sfântu Gheorghe.

Nu ştiu care sunt jucătorii, dar ştiţi că se află. Oricum, mâine discut cu toată lumea să văd care sunt problemele lor. Cu primele şi salariile suntem la zi, nu au ce să spună”, a spus patronul de la Sepsi, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Corvinul Hunedoara – Sepsi 1-0

Singurul gol al meciului a fost marcat de Manolache, în minutul 57. Câștigătoarea cupei din sezonul trecut nu a reușit să revină, iar scorul înregistrat în prima jumătate a reprizei secunde a rămas neschimbat, până la finalul duelului.

Astfel, Sepsi nu a reușit să își continuie seria de rezultate pozitive, după ce, după o lungă perioadă de rezultate slabe, a reușit să le învingă pe FC Botoșani (5-2) și pe FC Voluntari (2-0).

Formația care a învins-o pe deținătoarea Cupei României a promovat, în sezonul trecut, în eșalonul secund al fotbalului românesc. În momentul de față, Corvinul Hunedoara este pe locul al 3-lea în Liga a 2-a, cu 21 de puncte, dar nu are drept de promovare în primul eșalon al fotbalului românesc.

De cealaltă parte, trupa lui Liviu Ciobotariu este pe poziția a 9-a în Liga 1, cu 18 puncte după cele 14 etape disputate, până în momentul de față.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și