Închide meniul

Laszlo Dioszegi îi taie aripile lui Adrian Mititelu: „Nu vor merge la TAS, acolo n-au nici 1% șanse!”

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 16:22

Laszlo Dioszegi îi taie aripile lui Adrian Mititelu: Nu vor merge la TAS, acolo n-au nici 1% șanse!”

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

  • Laszlo Dioszegi îi taie aripile lui Adrian Mititelu
  • „Nu vor merge la TAS, acolo n-au nici 1% șanse!”

Laszlo Dioszegi îi taie aripile lui Adrian Mititelu. Patronul celor de la Sepsi consideră că FC U Craiova 1948 nu are nicio șansă dacă va merge la TAS în privința rejucării meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 din etapa 23 a Ligii 1 fost oprită de „centralul” Andrei Chivulete în urma scandărilor xenofobe ale galeriei din Bănie.

Laszlo Dioszegi îi taie aripile lui Adrian Mititelu: „Nu vor merge la TAS, acolo n-au nici 1% șanse!”

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a judecat cazul și a oferit victoria la masa verde formației din Covasna. Nemulțumiți, oltenii au atacat decizia și așteaptă un răspuns pozitiv la recurs. FC U Craiova 1948 speră ca meciul să fie rejucat, iar lupta pentru play-off să fie decisă pe teren.

Reclamă

Totuși, Laszlo Dioszegi nu crede că oltenii au prea mari șanse în privința unei rejucări, cel puțin în urma unei decizii de la TAS.

„Mâine va fi recursul. Nu avem nicio așteptare. Nici nu mă mai gândesc la el. De o lună de zile, doar despre asta se vorbește. Ce dă Dumnezeu așa o să fie. Nu ne-am gândit la așa ceva. Mâine vom vedea ce decizie ia Comisia, iar după aia vom analiza.

Reclamă

Niciodată nu iau decizii la cald, nu iau decizii singur. Vom analiza situația atunci pe moment. Acum, nici nu vreau să mă gândesc. Luăm în calcul orice scenariu. Dacă se rejoacă meciul, am o singură întrebare. Când se va rejuca, pentru că nu mai e timp, numai dacă decalăm puțin play-off-ul și play-out-ul.

La TAS nu au nicio șansă. Nu vor merge la TAS, acolo nu au nici 1% șanse. Știm că UEFA și FIFA sancționează foarte drastic xenofobia. Au toleranță zero. Nici timpul nu este un aliat. Mâine, TAS-ul nu o să ia o decizie și imediat începe play-off-ul și play-out-ul”, a spus Laszlo Dioszegi pentru digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr a făcut scandal după Chindia – FC U Craiova 1948 0-0: „Suntem vânați! E o conspirație împotriva noastră!”

Adrian Mititelu Jr a făcut scandal după meciul Chindia – FC U Craiova 1948 0-0. Fiul patronului oltenilor a făcut praf arbitrajul lui Cătălin Popa și a acuzat jocul dur al gazdelor. De asemenea, Mititelu Jr. s-a plâns că FRF își dorește ca Sepsi să intre în play-off în locul formației din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Neguț a avut niște intrări criminale. Am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră, ca să nu intrăm în play-off. Se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri, să intre în play-off la mai mult de trei puncte față de noi, ca să nu mai conteze meciul la masa-verde.

Joi așteptăm să se facă dreptate la apel, să se rejoace meciul. Nu există prevedere în regulament să se rejoace meciul pentru xenofobie, ci pentru rasism. Xenofobia e diferită de rasism, e o diferență, în caz că nu se știa. Deja nu se mai poate. De ce există VAR? Cum poate să dea de două ori cu cotul în figură și să nu primească roșu?

Interesele sunt prea mari, ne simțim vânați. Federația a vrut să dea un exemplu prost, nu este regulament, arbitrul Chivulete a întrerupt meciul pentru xenofobie, se poate doar pentru rasism. Încă avem șanse matematice la play-off, Sepsi are un program foarte greu. Ne încurcăm cu echipele mici, de care nu înțeleg de ce au atâtea pretenții. Ei au jucat judo, nu fotbal, un fotbal criminal”, a spus Adrian Mititelu Jr, după meci.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”