Închide meniul

Laszlo Dioszegi l-a făcut praf pe Constantin Budescu: ”L-am așteptat stadion de la ora 8:00 de dimineața până la 17:00. Îi pot spune domnului Budescu că este lipsit de educație”

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 12:35

Laszlo Dioszegi l-a făcut praf pe Constantin Budescu: ”L-am așteptat stadion de la ora 8:00 de dimineața până la 17:00. Îi pot spune domnului Budescu că este lipsit de educație”

Constantin Budescu, lăudat de Gică Hagi

Hepta

  • Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, l-a criticat pe Constantin Budescu
  • Budescu le-a promis celor de la Sepsi că semnează până la finalul sezonului

”Am văzut și eu declarațiile domnului Budescu și vă spun foarte sincer că sunt dezamăgit de cele declarate de dânsul. Dacă el spune că a avut oferte și de la FCU Craiova, iar domnul Adrian Mititelu îl dorea la ei, nici măcar nu mai stăteam de vorbă cu el. Noi nu facem licitații. Dar, dacă zice că avea oferte și de la alte echipe, atunci de ce ne-a mai sunat pe noi să se autopropună la Sepsi? Nu l-am căutat noi, ci el pe noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi l-a criticat dur pe Constantin Budescu: ”Este lipsit de educație”

Însă, domnul Budescu nu mi-a spus niciodată că are vreo ofertă de la FCU Craiova sau de la alte echipe, iar eu vreau să îi transmit că nu lucrez la circ ca să fac circ, așa cum dânsul a spus că noi cei de la Sepsi am făcut circ.

Dacă el consideră că un patron, adică eu, cel care l-am așteptat stadion de la ora 8:00 de dimineața până la 17:00 face circ, atunci nu mai este nimic de comentat. A, ba da! Pentru acel cuvânt circ îi pot spune domnului Budescu că este lipsit de educație. Nu vreau să mai am niciodată de-a face cu astfel de jucători”, a spus Dioszegi, citat de prosport.ro.

Reclamă

Constantin Budescu a ieșit la atac după ce a refuzat-o pe Sepsi

”Budi” a bifat primele minute pentru FC Voluntari chiar pe arena ”Ilie Oană, unde evoluează Petrolul Ploiești, echipa sa de suflet. La final, mijlocașul a dezvăluit că, în afară de Sepsi, și Adrian Mititelu l-a ofertat în această iarnă.

”Este mult mai bine pentru mine. Au fost discuții cu Sepsi, cu cei de la FC U Craiova 1948 și cu Voluntari. Este un argument pentru că vreau să fiu alături de familie.

Reclamă

Le-am spus celor de la Sepsi atunci că mai sunt în discuții și cu alte formații și că nu vreau să vorbesc la televizor, să nu spun nimic până nu se ia o decizie. Din păcate au apărut ei la televizor și a ieșit un circ pe care nu cred că trebuiau să-l creeze”, a spus Budi.

Înainte de a semna cu ilfovenii, atacantul de 32 de ani nu a rezistat prea mult la FCSB. A ajuns în septembrie, iar Gigi Becali s-a dispersat de el la finalul anului. Fotbalistul care a mai fost ofertat de Hermanstadt şi Petrolul. În cariera sa, mijlocaşul a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, DL Yifang, Al Shabab și Damac FC.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani Vezi toate știrile
Pe același subiect
Rapid - Sepsi, LIVE TEXT
Liga 1 • 19:08
Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start
Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari - Oțelul 1-1
Liga 1 • 13 apr., 21:23
„Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune
Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari - Oțelul 1-1
Liga 1 • 13 apr., 19:42
„Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj
Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul - Voluntari 0-4
Liga 1 • 6 apr., 19:59
„Am fost umiliți!” Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4
Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 6 apr., 8:27
„Acum ce facem?” Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB