Închide meniul

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Laurenţiu Reghecampf a obţinut o victorie istorică, dar îşi dorea o umilinţă chiar şi mai mare: „Am ratat foarte mult!”. Ce a spus despre Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 23:30

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Laurenţiu Reghecampf a obţinut o victorie istorică, dar îşi dorea o umilinţă chiar şi mai mare: „Am ratat foarte mult!. Ce a spus despre Dinamo

Laurenţiu Reghecampf, după Universitatea Craiova - Dinamo 5-0

Hepta

„Nu mă așteptam la acest scor, sincer. M-am gândit că vom avea un meci foarte greu, m-am gândit că se vor mobiliza. Din păcate, i-am prins pe Dinamo într-un moment nefericit pentru ei. Îi felicit pe jucătorii mei care au făcut presiune 90 de minute, i-au împins să facă anumite greșeli. Am ratat foarte mult. Se joacă prea mult cu ocaziile, iar în anumite meciuri se poate ca în anumite ocazii fotbalul să ne pedepsească. Am ratat și în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 Laurențiu Reghecampf: „Am ratat foarte mult!”

(n.r – despre Alexandru Crețu) Foarte bun, mai ales că vine după o perioadă foarte lungă. E exact ce am planificat cu el, 45 de minute, să se integreze, să-și facă antrenamentul.

Pe partea dreapta, văzând că ei nu se mai apără cu niciun jucător pe acea parte, m-am gândit să introduc un mijlocaș pe acea parte.

Markovic e un jucător tânăr, care trebuie susținut, trebuie antrenat foarte bine. De la meci la meci atitudinea lui e alta, aleargă mai mult, e mult mai activ pe faza de apărare, încearcă să aibă ocazii. Trebuie să joace puțin mai simplu, dar cred că va deveni un jucător foarte bun.

Avem lot foarte bun, lot numeros. Ne permitem să schimbăm anumiți jucători în anumit partide. Eu vreau să-i mențin pe toți la un nivel ridicat. Antrenamentele noastre sunt foarte intensive și când avem ocazia le dăm posibilitatea jucătorilor să joace”a spus Laurențiu Reghecampf, după Craiova – Dinamo 5-0.

Reclamă

Reghecampf a ajutat-o pe Universitatea Craiova să obţină o victorie istorică. Niciodată, în întreaga istorie, nu au mai reuşit oltenii să o învingă pe Dinamo la o asemenea diferenţă de scor!

„Pentru mine e numai statistică, mă interesează să ajung la locurile fruntașe. Nu cred că ar trebui să conteze rezultatul, ci doar punctele câștigate. Am prins Dinamo într-un moment dificil, v-am spus. Au probleme, se vede că se întâmplă ceva în mijlocul lor. Nu e problema mea să discut despre acest lucru. Oamenii care iubesc această echipă vor veni lângă ea”, a mai spus antrenorul grupării din Bănie.

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0

Dinamo a făcut un meci dezastruos de la un capăt la altul. „Câinii” au rămas în 10 oameni după 15 minute, când Giafer a văzut al doilea galben după ce l-a „secerat” pe Andrei Ivan în careu. Houri a înscris de la 11 metri și a stabilit scorul pauzei, 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, oltenii lui Reghecampf s-au dezvăluit în partea a doua. Ivan, Cîmpanu și Căpățînă au marcat într-un interval de doar 10 minute și au dus scorul la 4-0 pentru gazde. Universitatea Craiova a trimis în total 29 de șuturi spre poarta adversă. Formația din Bănie a avut și alte ocazii importante, dar elevii lui „Reghe” nu au fost inspirați la finalizare.

Totuși, Markovic a profitat în prelungiri de o pasă greșită a lui Cosmin Matei, care a trimis înapoi direct la adversar, și a marcat după ce l-a driblat pe Iliev. Scorul final a fost 5-0 pentru Craiova. Dinamo a ajuns la 7 înfrângeri la rând și are cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din Liga 1.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și