Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0. A exclus două nume grele din lot

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 19:15

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0. A exclus două nume grele din lot

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf taie în carne vie după înfrângerea cu CFR Cluj. Antrenorul Universităţii Craiova a decis să îi excludă din lot pe Mihai Bălaşa şi pe Alexandru Mateiu, scrie prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf i-a exclus din lot pe Bălaşa şi Mateiu

Conform sursei citate, Reghecampf le-ar fi transmis jucătorilor imediat după derby-ul din Gruia că nu vor mai face parte din lotul primeie echipe. În ceea ce îl priveşte pe Mihai Bălaşa, decizia este una surprinzătoare, în contextul în care fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB nu a jucat cu CFR Cluj. Cu Reghecmapf antrenor, Bălaşa a jucat doar 63 de minute. În schimb, Alexandru Mateiu a fost titular, însă Reghecampf l-a schimbat cu puştiul Cîmpanu după doar 42 de minute.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | Laurențiu Reghecampf, mesaj dur pentru jucători

Laurențiu Reghecampf s-a declarat nemulțumit de prestația fotbaliștilor săi. „Reghe” s-a plâns că atacanții olteni au ratat pe bandă rulantă.

„Atitudinea și comportamentul nostru în prima repriză au fost foarte slabe. Am avut și ghinion, dar în mare nu ne-a plăcut cum am jucat. Trebuie să ne trezim pentru că pierdem multe puncte. Este o diferență mare față de meciul trecut, atunci am avut ghinion, astăzi am jucat slab.

Trebuie să marcăm, avem multe ocazii și ratăm foarte mult. Nu mă interesează de CFR Cluj, eu vorbesc doar despre echipa mea. S-a tras mult de timp și poate arbitrul trebuia să ia atitudine, dar meciul s-a terminat. Aștept mai mult de la toți jucătorii. Avem un lot foarte numeros, vom vedea ce vom face la următorul meci”, a spus Laurențiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0.

Reclamă

CFR Cluj a a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a 9 a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Burcă, în minutul 20.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și