Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, îngrijorat înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova: „Sper ca jucătorii să nu fie speriaţi”. La ce se aşteaptă pe Arena Naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2021, 15:31

Laurenţiu Reghecampf, îngrijorat înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova: „Sper ca jucătorii să nu fie speriaţi. La ce se aşteaptă pe Arena Naţională

Laurenţiu Reghecampf, replică dură pentru ultraşii echipei lui Mititelu

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Reghe se aşteaptă la o atmosferă de zile mari. Tehnicianul oltenilor a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îl îngrijorează problemele pe care jucătorii săi le au la finalizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, îngrijorat înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova

Pentru noi urmează o partidă foarte importantă. Cu siguranţă vor fi foarte mulţi suporteri. Jucăm cu o echipă care este în momentul de faţă în top. Sperăm ca jucătorii să aibă o reacţie foarte bună.

Sper ca jucătorii să înţeleagă exact ce am lucrat săptămâna asta şi să se vadă pe teren. Va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii. Va fi un spectacol în tribune. Vom avea nevoie ca jucătorii să arate foarte bine la meciul acesta, să nu fie timoraţi, să nu fie speriaţi. Sunt sigur că nu va fi cazul, avem jucători maturi.

Ce mă îngrijorează pe mine este că nu reuşim să marcăm goluri la ocaziile pe care le creăm. Va trebui ca la asemenea meciuri să fim foarte productivi. Cu siguranţă cei de la Rapid vor face orice ca să nu piardă. Mie îmi place în general fotbalul mai dur, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Eu îi felicit pe cei de la Rapid„, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Rapid este neînvinsă în această ediţie de campionat şi este la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Mai mult, nou-promovata nu a primit nici măcar un gol în această ediţie a Ligii 1. Este un record absolut! Niciodată nu a mai fost vreo echipă care să nu primească gol în primele şase etape din campionatul României.

Reclamă

Universitatea Craiova are golaveraj negativ după cele trei victorii şi trei remize. Etapa trecută a învins-o la limită pe Gaz Metan Mediaş, dar a pierdut ultimele două deplasări.

Meciul dintre Rapid şi Universitatea Craiova va fi sâmbătă, de la ora 21.00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEX pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și