Închide meniul
VIDEO

Laurențiu Reghecampf, la 46 de ani! „Visul meu este să câştig titlul cu Universitatea Craiova” Declaraţia savuroasă despre olteni: „Este ca o bombă atomică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 17:55

Laurențiu Reghecampf, la 46 de ani! „Visul meu este să câştig titlul cu Universitatea Craiova Declaraţia savuroasă despre olteni: „Este ca o bombă atomică!

Laurenţiu Reghecampf este antrenorul Universităţii Craiova

Hepta

Reghecampf îşi petrece ziua de naştere departe de familie. Este în cantonament cu oltenii şi se pregăteşte de un meci de foc. Joacă, în Gruia, cu campioana en-titre CFR Cluj. Va încerca să îl învingă pe Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, la 46 de ani! Care este cea mai mare dorinţă a antrenorului

„Îmi place să câştig, îmi place să dezvolt sentimentul de a fi numărul unu, de a avea satisfacţii şi de a fi urmat de tot grupul, de toţi oamenii cu care lucrez. Este foarte improtant proiectul de aici. Sunt foarte mulţi ani de când nu s-a mai câştigat un titlu în Bănie şi pentru mine a contat foarte mult acest lucru când am venit la Craiova.

Cunosc foarte bine mentalitatea oamenilor de aici, pentru că am lucrat cu mulţi oameni din Oltenia, n-am niciun fel de problemă, îmi place. Dar, ştiţi cum se spune, când lucrezi ai doi olteni într-o echipă în afara Olteniei, este ca o bombă atomică. Sunt oameni care au temperament, care trăiesc, care vor, vezi asta şi la fotbaliştii de aici, sunt tot timpul neliniştiţi, în mişcare.

Îmi place, este un sentiment unic să antrenezi şi să reuşeşti în această regiune. „Câştigai” este cuvântul oltenesc pe care aş vrea să-l rostesc cel mai des. Visul meu este să câştig un titlu cu Universitatea Craiova. Am fost primit foarte bine de suporterii craioveni, chiar dacă au fost câteva rezultate negative. Nu fac promisiuni gratuite, mă gândesc numai la meciul următor. Sper să ne întâlnim cu stadionul plin la meciul de Cupă cu CFR”, a spus Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unui interviu.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea despre relația cu Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre relația pe care o are cu Mihai Rotaru, omul cu banii de la echipa de pe Ion Oblemenco.

„Suntem cunoştiinţe. Mihai Rotaru lucrează de mult timp în fotbal şi are cunoştiinţe în fotbal, în toate domeniile din fotbal. Eram prieteni de mult timp. Ca prietenie, când stai la masă cu cineva şi mănânci înseamnă că eşti prieten”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea în iulie 2021, imediat după ce oltenii au fost învinși FK Laci în preliminariile UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Până acum, „Reghe” a adunat șapte meciuri pe banca formației din Bănie, dintre care trei victorii, două remize și două înfrângeri.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, la 46 de ani
  • Care este cea mai mare dorinţă a antrenorului

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și