Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, la capătul răbdării! Avertisment dur pentru proprii jucători: „Nu se mai poate pe drumul ăsta”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 15:05

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, la capătul răbdării! Avertisment dur pentru proprii jucători: „Nu se mai poate pe drumul ăsta

Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură uriașă înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Profimedia

Universitatea Craiova nu mai bate pe nimeni în Liga 1 de 6 meciuri şi tremură pentri locul de play-off. În acest moment, oltenii sunt pe locul 5, cu 31 de puncte, iar echipa de pe poziţia a şaptea, Farul, e la doar două puncte în spatele oltenilor. Laurenţiu Reghecampf spune că situaţia actuală nu mai poate continua şi le-a transmis jucătorilor că victoria cu Gaz Metan e obligatorie. Meciul cu medieşenii e în deplasare, sâmbătă, de la ora 18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, la capătul răbdării!

Laurențiu Reghecampf și-a atenționat elevii să nu repete evoluția din ultima partidă, 0-0 pe teren propriu, cu UTA. “Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă a fost cred eu cea mai slabă partidă de când am venit eu la Craiova. Sper ca jucătorii în zilele acestea să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta. Nu este nivelul lor, nu este nivelul nostru, nu este ceea ce ne dorim şi sper eu ca reacţia lor la Mediaş să fie una foarte bună. Doresc enorm de mult să terminăm anul acesta cu o victorie.

Avem foarte multe probleme de lot în momentul de faţă, dar sper ca până la ora jocului să reuşim să-i montăm pe toţi, să îi refacem pe toţi şi să putem avea un 11 competitiv. Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, arţăgoasă, care se agaţă de orice. Sunt foarte periculoşi, mai ales la faze fixe, au jucători cu tehnică individuală bună… Vom avea o partidă dificilă”, a spus Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova speră ca echipa sa să termine anul “cu dreptul”: “Sperăm să ne aducă şi Moş Crăciun ceva, dar trebuie să facem noi. Este importantă reacţia pe care o vom avea. Este păcat pentru noi, pentru toţi fanii, este păcat de parcursul pe cale l-am avut până la meciul cu Farul. Sper să terminăm cu dreptul şi să avem linişte să putem pregăti echipa pentru anul viitor”, a spus Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și