Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, lovitură de proporţii pentru Anamaria Prodan. Anunţul făcut de rivalul Giovanni Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 11:04

Laurenţiu Reghecampf, lovitură de proporţii pentru Anamaria Prodan. Anunţul făcut de rivalul Giovanni Becali

Anamaria Prodan, mesaj pentru Cătălin Botezatu

Instagram Anamaria Prodan

Conform fanatik.ro, Laurenţiu Reghecampf va semna un contract cu Becali Sport, firma cu care Anamaria Prodan luptă la vârf pe piaţa transferurilor. Giovanni Becali, consilierul firmei, a confirmat informaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, lovitură pentru Anamaria Prodan. Anunţul lui Becali

„Discutam la telefon cu un avocat cunoscut de-ai mei și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. „Ia, dă-mi-l la telefon”. Cică, nea Ioane… Era Laurențiu Reghecampf! I-am zis cum i-am zis și lui Mutu de multe ori… Lăsați-mă cu nea Ioane, cu de-astea, eu sunt Giovanni și atât…

Deci… Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm”. „Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm”, îmi zice. El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali, pentru sursa citată.

Laurenţiu Reghecampf e antrenorul momentului în România. A ajuns la 7 victorii consecutive cu Universitatea Craiova şi va avea parte de o prezentare cu fast, la Becali Sport.

„Că Reghecampf m-a chemat la telefon și vrea să semneze un contract de impresariat cu Becali Sport. I-am spus că facem și o conferință de prezentare, cu Dragoș, cu toți, să fie transparență totală pentru că e vorba despre un nume mare de antrenor!”, a mai spus Becali.

Reclamă

Propunerea incredibilă pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan era pregătită să ia o decizie incredibilă, după ce se va despărți de Laurențiu Reghecampf. Agentul ar fi dorit să îl reprezinte în continuare pe cel care i-a fost soț în ultimii 13 ani.

”Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria, pentru ProTV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf renunţă la colaborarea cu Anamaria Prodan
  • Reghe va semna cu Becali Sport

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și