Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, mesaj cu o săptămână înaintea meciului care poate „da foc” Craiovei: „Știți foarte bine ce probleme sunt!” Ce a spus de duelul cu Adi Mutu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 17:33

Laurenţiu Reghecampf, mesaj cu o săptămână înaintea meciului care poate „da foc Craiovei: „Știți foarte bine ce probleme sunt! Ce a spus de duelul cu Adi Mutu

Laurenţiu Reghecampf este antrenorul Universităţii Craiova

Hepta

Rivalitatea dintre fanii celor două echipe esta una uriaşă şi se anunţă un derby de foc. Nu la fel se poate spune despre duelul celor doi antrenori. Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu sunt prieteni buni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, mesaj înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Nu este un duel al meu cu Adi Mutu, Adi este pentru mine mai mult decât un prieten. Va fi un meci de campionat între două echipe din același oraș.

Știți foarte bine ce probleme sunt, însă asta nu are nicio treabă cu relația mea cu Adi Mutu. El își dorește să câștige, eu îmi doresc să câștig, iar după meci o să ne strângem mâna. Care e mai bun să câștige. Nu există altceva între noi în afară de competiția sportivă„, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro.

Laurenţiu Reghecampf: „Sunt mulţumit de ce am găsit”

Laurenţiu Reghecampf spune că e mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie.

În momentul de față nu mă uit la clasament, nu mă interesează deocamdată acest lucru. Vă asigur că noi muncim și facem tot ce putem ca să fim o piatră grea pentru celelalte echipe. Cu siguranță că noi, FCSB, CFR și probabil încă o echipă, vom juca un rol important în lupta pentru titlu. Eu sunt mulțumit de tot ce am găsit aici, i-am spus domnului Rotaru că mă bucur pentru că am făcut acest pas. Sper să câștigăm măcar un trofeu în acest sezon și să formăm un colectiv puternic pentru următorul campionat.

Reclamă

N-am avut nicio discuție cu FCSB, n-am refuzat pe nimeni. Singura discuție pe care am avut-o a fost cu domnul Rotaru și am acceptat să vin. Când am o discuție cu cineva, vă spun, dar nu a fost nicio discuție cu FCSB sau cu echipa națională. Mă gândesc doar ce se întâmplă aici, nu-mi fac planuri pe termen lung„, a mai spus Reghecampf.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și