Închide meniul

Laurette, iubita lui Magaye Gueye, prima reacţie după ce dinamovistul a fost prins drogat! Ce a spus cunoscutul fotomodel despre scandalul momentului

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2021, 19:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Laurette, iubita lui Magaye Gueye, prima reacţie după ce dinamovistul a fost prins drogat! Ce a spus cunoscutul fotomodel despre scandalul momentului

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

  • Laurette Atindehou, iubita lui Magaye Gueye, prima reacţie în "scandalul cocaina"
  • Dinamovistul, din nou în centrul atenţiei

Gueye are o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului trecut. Cei doi s-au cunoscut după ce au făcut schimb de like-uri pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye este implicat într-un scandal mosntru în acest moment. Acesta a fost depistat pozitiv că a consumat cocaină

Laurette Atindehou: "Nu locuim împreună, nu ştiu ce face"

"Nu comentez, nu știu, nu mă bag. Chiar nu știam de treaba asta. Eu acum am auzit de la tine, habar nu aveam. Avem o relație ca doi oameni, ca doi prieteni, dar nu știu ce face el. Nu locuim împreună. Nu știu detalii, chiar habar nu am. N-am vorbit cu el azi, chiar nu știu nimic", a declarat Laurette pentru ProSport.

Reclamă

Dinamovistul, implicat într-un alt scandal la începutul anului

La începutul anului, Magaye Gueye era implicat într-un alt scandal. Senegalezul o înjura pe Dinamo, într-un clip, unde apare în jacuzzi şi are alături două femei. Una dintre ele este Laurette, cunoscutul fotomodel.

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", transmitea senegalezul.

Reclamă

Ulterior, dinamovistul şi-a cerut scuze fanilor şi a explicat că înjurăturile se îndreptau spre Pablo Cortacero, acţionarul majoritar al clubului din Capitală.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”