Închide meniul

Leo Grozavu a încurcat-o pe Dinamo, dar a rămas cu sufletul alături de "câini": "Echipa trăieşte datorită acestor suporteri fantastici"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 20:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Leo Grozavu a încurcat-o pe Dinamo, dar a rămas cu sufletul alături de "câini": "Echipa trăieşte datorită acestor suporteri fantastici"

SportPictures / Sport Picture via Hepta

Dinamo - Sepsi 0-0

Fost jucător la Dinamo, în perioada 1992-1998, antrenorul lui Sepsi a plecat cu un punct de pe terenul "câinilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În momentul de faţă, Dinamo trăieşte datorită acestor suporteri fantastici, care au reuşit să ţină echipa în viaţă. Şi jucătorii merită toată stima că au rămas. Cei care au ceva în suflet pentru Dinamo normal că suferă. Sperăm să facă ceva cei care pot să ajute clubul", a declarat Leo Grozavu după Dinamo – Sepsi 0-0.

Leo Gozavu, mulțumit după Dinamo – Sepsi 0-0

Antrenorul oaspeților s-a declarat mulțumit de remiza albă scoasă de Sepsi din Ștefan cel Mare. Partida a fost însă săracă în ocazii. De altfel, au fost expediate doar trei șuturi pe spațiul porții, iar primul a venit în minutul 58!

"În condiţiile în care sunt jucători care au făcut 4-5 antrenamente, sunt mulţumit de ceea ce au arătat pe teren. Era important să recâştigăm spiritul ăsta de luptă. Am făcut o partidă de luptă împotriva unei echipe care are jucători foarte puternici. Nu am primit gol, ceea ce era foarte important pe mine. În ultimele 4 partide am primit 10 goluri, era enorm!

Am pierdut doar de 3 ori în acest campionat, avem multe egaluri, dar era greu să sperăm la mai mult cât timp am avut atâţia jucători bolnavi. Am întâlnit Dinamo, nu orice echipă. Este un punct de plecare pentru ceea ce va urma", a mai spus Leo Grozavu.

Reclamă

Dinamo – Sepsi 0-0

A fost al treilea meci consecutiv de Liga 1 fără victorie pentru Dinamo. Mai mult, “câinii” nu au înscris niciun gol în acest interval.

Dinamo rămâne pe poziția a 10-a după remiza cu Sepsi. Echipa lui Jerry Gane este la șapte puncte în urma celor de la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură prezența în play-off.

De cealaltă parte, Sepsi se menține pe locul patru, deși a înregistrat patru remize la rând. Echipa lui Leo Grozavu nu are emoții pentru play-off și este prima care vine în urma “giganților” FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo urmează deplasarea de pe terenul celor de la Astra. Sepsi va juca și ea departe de casă, cu FC Argeș.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și