Închide meniul

Leo Strizu se apără după acuzațiile lui Mihai Stoica: „Niciodată nu mi-am dorit mai mult! Nu am participat la niciun antrenament, am știut care e implicarea mea”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 23:14

Leo Strizu se apără după acuzațiile lui Mihai Stoica: Niciodată nu mi-am dorit mai mult! Nu am participat la niciun antrenament, am știut care e implicarea mea”

Leo Strizu se apară după acuzațiile lui Mihai Stoica

Leo Strizu / Antena Sport

Leo Strizu se apără după acuzațiile lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a declarat că fostul antrenor al echipei și-a dorit să se ocupe în mod real de echipă și să decidă mai multe lucruri decât o prevedea înțelegerea cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu i-a răspuns lui Mihai Stoica și a repetat motivul pentru care și-a dat demisia de la viecampioana României.

Leo Strizu se apără după acuzațiile lui Mihai Stoica: „Niciodată nu mi-am dorit mai mult! Nu am participat la niciun antrenament, am știut care e implicarea mea”

„Aş vrea să o iau cu începutul. Am acceptat această propunere din partea clubului de a fi antrenor cu licenţă Pro, chiar dacă contribuţia mea a fost minoră. Ştiam ce mă aşteaptă, dar până la un punct. În momentul în care am văzut că din interiorul clubului se comandă articole…Nu am o siguranţă că ştiu exact cine. Am mari nedumeriri pentru că că cel care mi-a făcut propunerea să vin la FCSB acum un an şi jumătate a fost Mihai Stoica.

Dacă ei tot vorbesc urât despre mine, nu am cum să mai continui. Deocamdartă nu ştiu cine sunt oamenii care au fost împotriva mea. Vă daţi seama că nu pot să comentez ceea ce spune Gigi. Şi Gigi, dar şi Teia Sponte au făcut lucruri frumoase. Nu mi-am asumat diferite realizări ale echipei. 

Nu am intrat cu nimic în interiorul echipei. Motivul clar l-am spus. În momentul În care din interiorul clubului această sursă m-a denigrat toată săptămâna, eu mi-am dat demisia. Pentru mine, subiectul Steaua e închis. Niciodată nu mi-am dorit mai mult sau o altă funcţie. Nu neg că am făcut unele greşeli, nu am participat la niciun antrenament. Am ştiut de la început care e implicarea mea. Eu am spus că meritul este sută la sută al lui Pintilii”, a declarat Leo Strizu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu: „Eu l-am adus la echipă. Oamenii au tulburări câteodată!”

Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu, cel care a lansat acuzaţii dure la adresa unei persoane din club. Strizu a spus că cineva din club „a comandat articole degrinatoarea” la adresa lui, iar toate indiciile au dus către Mihai Stoica.

Managerul general de la FCSB a spus că el a fost cel care l-a readus pe Strizu în cadrul clubului şi că marea lui greşeală a fost că a vrut mai mult decât era cazul.

„Gigi a ieşit şi a spus că l-a angajat pe Strizu pentru că l-a rugat Teia, nu, eu l-am rugat, acum un an şi jumătate. L-am rugat pentru că am fost foarte bun prieten cu el, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, şi-a pierdut fratele, ne-am întâlnit după 15 ani şi am trăit un sentiment ciudat, am zis <<ai vrea să vii să…>>.

Reclamă 4 / 0/3

L-am angajat. A fost angajat la insistenţa mea, 10 ani dispăruse. Acum, dacă el vrea să aibă alte atribuţii, eu inţeleg, nu se poate la noi, situaţia e clară, la noi e de aşa natură că avem nevoie de licenţă, Pintilii e antrenor. Pintilii a fost foarte afectat, dacă echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, în 2023… în afară de la Sibiu, am făcut numai meciuri bune. În rest, am fost superiori adversarilor.

Echipa asta joacă fotbal foarte bun datorită lui Pintilii în primul rând. El e o persoană cum rar întâlneşti, un om dulce, care are ‘leadership’ în sânge şi ştie fotbal.
Degeaba ştii fotbal dacă nu ştii să comunici cu jucătorii. Şi uitaţi-vă la jucătorii îl iubesc pe Pintilii şi joacă şi pentru el. El e afectat de tot ce s-a întâmplat, e un tânăr de 38 de ani.

Şi cei de la FRF au dreptate, dar nu trebuia făcut ceva de aşa o tevatură. El e suspendat degeaba, nu a făcut nimic. A condus echipa când a avut dispensă de la UEFA.
Au apărut glume la adresa lui, pentru că nu ai cum să nu glumeşti câteodată. Nu vreau să vorbesc de acest subiect, nu e important. Atât, eu l-am adus la Steaua (n.r. FCSB). Oamenii au tulburări câteodată”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și