Închide meniul

Liderul ultraşilor FCSB, un nou mesaj ameninţător: "Să-i ferească Dumnezeu să nu luăm campionatul!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 5:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Liderul ultraşilor FCSB, un nou mesaj ameninţător: "Să-i ferească Dumnezeu să nu luăm campionatul!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gheorghe Mustaţă este liderul Peluzei Nord

Fanii celor de la FCSB au luat foc după ce echipa a fost bătută de Dinamo şi eliminată din Cupa României. Mustaţă l-a acuzat pe Mihai Stoica că a trata derby-ul superficial şi că el este cel care a decis ca echipa să joace cu rezervele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mustaţă i-a cerut demisia lui MM Stoica. Acum, ultraşii FCSB au lansat un nou avertisment. Sunt hotorâţi să declanşeze jihadul în cazul în care echipa va rata şi în acest sezon titlul. 

Noi voiam eventul, Cupa și campionatul. Suntem furioși după ce s-a întâmplat cu Dinamo. Nu vrem să facem atmosfera urâtă la echipă, să creăm o presiune pe jucători, presa să mediatizeze și să spună că suporterii, galeria, toți au tăbărât pe club. Nu vreau chestia asta. Faptul că s-a ajuns la chestia asta cu demisia, că suporterii nu mai pot, e cauzat de înfrângerea cu Dinamo. E normal să protejezi jucătorii, dar nu la meciul cu Dinamo!

Ne-am făcut datoria de suporteri, am transmis ce am avut de transmis. Nu vrem să se spună că din cauza noastră s-a întâmplat nu știu ce, că din cauză că am pus presiune s-a întâmplat să pierdem. Să-i ferească Dumnezeu să nu luăm campionatul! Voi merge direct la bază și acolo ma plantez cu suporterii și aia e, nu voi face presiune mediatică",a spus Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1

Mihai Stoica, replică dură pentru liderul galeriei care i-a cerut demisia

Mihai Stoica nu a rămas dator, după ce Mustaţă i-a cerut demisia. 

Reclamă

"O să-i explic domnului Mustață de ce nu vreau să mai am de a face cu el și cu apropiații lui, așa cum i-am explicat și în particular. Cu toate că ne leagă ani de zile de respect reciproc, chiar prietenie. Plus o perioadă în care ne 'deranja' pe 'a doua' că gătea seara și noi ne propusesem să nu creștem în categorie. Iar astea eu nu le uit.

În perioada în care fiica mea se confrunta cu mari probleme de sănătate, un membru al galeriei care se erija în liderul a 15-20 copii (Mustață încă nu ieșise) a dat tonul la meciul cu Mlada Boleslav și au scandat șlagărul amicilor de la ddb : “Memeee Stoica / Ne băgăm p_la ‘n fii’ta + încă versuri pe care mi-e imposibil să le reproduc.

Împotriva mea, singurul om care a ținut piept miilor de câini care ne jigneau meci de meci. Că scandau câinii, era normal, le stăteam în gât. Că au scandat copii care se pretindeau a fi suporterii noștri, m-a mirat și m-a dezamăgit. Asta în condițiile în care eu tocmai părăsisem clubul din cauza problemelor personale.

Reclamă 4 / 0/3

După ce m-am întors, am evitat scandalul, i-am explicat lui Mustață că atâta timp acel bișnițar va sta lângă el, prefer să nu am legătură cu ei. Am avut impresia că a înțeles, mai ales că are doi copii pe care-i venerează, ca orice părinte. Se pare că m-am înșelat. Nu i-am suscitat interes", i-a transmis oficialul FCSB lui Gheorghe Mustaţă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Recomandări
  • Gheorghe Mustaţă, un nou mesaj războinic
  • Cei de la FCSB, condamnaţi să câştige titlul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și