Închide meniul

Liga 1 va beneficia de VAR. Când se va întâmpla. ”Cred că va minimaliza mult discuțiile”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 14:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Liga 1 va beneficia de VAR. Când se va întâmpla. ”Cred că va minimaliza mult discuțiile”

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

Liga 1 va beneficia de VAR. Când se va întâmpla. ”Cred că va minimaliza mult discuțiile”

S-a discutat în trecut ca VAR să fie introdus în prima ligă începând cu stagiunea 2020-2021, dar Vassaras susține că arbitrii au nevoie de 8 luni pentru a se acomoda cu noul sistem. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyros Vassaras: ”Vom aștepta decizia LPF și FRF”

”Avem ședinte legate de VAR și implementarea acestuia. Vom continua să facem ședintele de pregătire și apoi vom aștepta decizia. LPF și FRF trebuie să ia decizia. Din momentul în care se va lua decizia de a implementa VAR și tot ceea ce ține de acest lucru, arbitrii vor fi gata în opt luni.

Dacă decizia se va lua în iunie bănuiesc că vom putea vorbi despre niște meciuri din sezonul viitor, din a doua parte a campionatului viitor, meciuri din play-off. Arbitrii au nevoie de cel puțin opt luni din momentul în care vom vedea semnăturile pe contract”, a spus Vassaras, pentru Pro TV.

Kyros Vassaras susține implementarea VAR în Liga 1

Președintele CCA spune că implementarea VAR în Liga 1 ar minimaliza discuțiile privind greșeile de arbitraj.

”Cred că VAR va minimaliza mult discuțiile. Nu va rezolva 100% problemele de arbitraj, dar dacă mă duc și eu ca arbitru, dacă iau șase decizii proaste, cred că cinci dintre acestea vor fi rezolvate cu VAR”, a mai declarat Vassaras, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și